Inspirace z KiKu: Užijte si podzim aktivně a v pohodlném oblečení

Inspirace z KiKu: Užijte si podzim aktivně a v pohodlném oblečení

Přečkat nevlídné podzimní počasí komfortně? Proč ne, užít si tuto roční dobu, a ještě k tomu aktivně v pohodlném oblečení.

Podzimní počasí umí být sychravé. Abyste si i tak mohli vychutnat sportovní aktivity beze strachu z prochladnutí, je dobré vybavit se funkčním oblečením, které vás udrží v suchu a v teple. Ideální je funkční prádlo a softshellové oblečení, ve kterém si veškeré aktivity užijete naplno i v nevlídném počasí.

TIP na funkční triko a kalhoty

Pokud se nechcete vzdát svých oblíbených sportovních aktivit ani v chladném počasí, pořiďte si kvalitní termoprádlo, které vás udrží v suchu a teple, i když se pořádně zapotíte. Funkční triko a kalhoty, unisex, v KiKu za 279 korun.

KiK radí

Termoprádlo odvádí pot z těla a předává ho další vrstvě oblečení, nebo odpařuje tuto vlhkost přímo do vzduchu. Při namočení nebo zvlhnutí se nezvyšuje hmotnost prádla, a ani na těle nestudí. Termoprádlo výrazně zlepšuje mikroklima pokožky a přispívá ke komfortu.

TIP na softshellové bundy pro děti a dospělé

Praktickým oblečením při podzimním sportování jsou také softshellové bundy a kalhoty. Toto oblečení vás ochrání před zimou, větrem i deštěm. Sportujte v pohodlí a pořiďte si softshellový oděv. V KiKu jsou k sehnání v několika barevných variantách. Softshellové kalhoty pro dospělé koupíte za 529 korun, softshellové bundy za 629 korun a dětské softshellové bundy pořídíte v KiKu za 429 korun.   

 
(Příklady sortimentu)
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram