Inspirativní instagramové profily

Inspirativní instagramové profily

Hledáte novou inspiraci? Vybrali jsme pro vás několik instagramových profilů, které se vyplatí sledovat.

Dnes už ho používá většina z nás a je jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí. Instagram. Může být zdrojem prokrastinace a velkým žroutem času. Zároveň nám ale může přinést velkou dávku inspirace, motivovat nás a vlastně nám i pomůže pročistit si hlavu. Koho sledovat? Kde se inspirovat? Představujeme vám naše nejoblíbenější ženské instagramové profily z posledních pár týdnů.  

LINDAJUHOLA

Linda Juhola je finská bloggerka žijící ve Stockholmu. Baví nás její pestrý, cestovatelský instagram, kde k sobě všechny fotky nádherně ladí. Linda je krásná štíhlá holka, avšak je důkazem toho, že nemusíte mít metr sedmdesát pět a postavu modelky, abyste se mohla fotit v plavkách a oblékat stylově podle posledních trendů

SJULOVES

Zuzana Jánošová je fotografka pocházející ze Slovenska, která žije v Kodani. Baví nás její hravé pojetí instagramových postů. Fotky dělí do bloků, které jsou vždy věnované jedné hlavní barvě. Daná barva je na fotce vždy zakomponována, ať už v detailu nebo na velkých plochách.

_FOODSTORIES_

Our Food Stories je instagramový účet Nory Eisermann a Laury Muthesius, gastro stylistky a fotografky žijící v Berlíně. Jejich fotky v sobě skrývají neskutečnou komorní a přátelskou atmosféru. Líbí se nám jejich propojení gastronomie a přírody. 

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram