Inspirativní instagramové profily vol. II

Inspirativní instagramové profily vol. II

Připravili jsme pro vás další dávku instagramové inspirace. Které pánské lifestylové profily byste určitě měli sledovat?

V lednu jsme vám představili jedny z našich oblíbených ženských instagramových profilů. Dnes se naopak podíváme na pánské profily, které nás v posledním měsíci bavily nejvíce. Vybrali jsme tři evropské blogery, u kterých se nám velmi líbí propojení módy a cestování. Pokud jste fanoušky jednoduchých pánských outfitů a exotických destinací, jste tu správně!

ERIK.FORSGREN

Erik Forsgren je švédský model a bloger. Jeho instagramový profil je jak z jiné galaxie a zdá se, že je celý život zabalený v kufru a na cestách. Skvěle propojuje naprosto kontrastní destinace, které spolu tvoří skvělý kontrast. Líbí se nám i celkové pojetí jeho instagramu, které už na první pohled naprosto lahodí oku. Vše je tónováno do čisté bílé, černé, často však také azurové. Výrazných tónů se tu nedočkáte, spíše ty tlumené, zato perfektně sladěné.

ALIGORDON89

Ali Gordon je 28letý britský lifestylový a fitness bloger. Na jeho instagramovém profilu najdete vedle ležérních a sportovních outfitů také cestování, pánskou kosmetiku, auta a cvičení. Zkrátka takové ty pánské věci. Na jeho profilu se často objevuje i jeho manželka a bloggerka Lydia Millen, díky které se dostal k blogování. V posledním měsíci se tak můžete pokochat krásnými fotkami z jejich prosincové svatby. Třeba vám tak poslouží jako inspirace pro váš svatební den!

RSIMACOURBE

Jako poslední vám dnes představíme instagram Raphaela Spezzotto-Simacoubre. Tento Francouz s italskými kořeny, který se živí digitálním marketingem, ve volném čase se pak věnuje modelingu, blogování a focení. Oproti výše zmíněným blogerům jsou Raphaelovo outfity více elegantní a uhlazené. Jeho cestovatelské destinace a posty jsou naopak více dobrodružné (výlety na safari) a tak je jeho instagram o dost barevnější a pestřejší. Často se tak můžete pokochat krásnou přírodou a městskými pohledy.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram