Inspirativní instagramové profily vol. IV

Inspirativní instagramové profily vol. IV

Náš dubnový výběr inspirativních instagramových profilů je plný cestování, tajemna a přírody.

Náš dubnový Instagramový výběr bude zaměřen na 3 muže. Ačkoliv se každý věnuje jiné profesi, jedno mají společné; dechberoucí cestovatelské fotky a vizuálně krásné Instagramové profily. Krásné scenérie, ze kterých vyzařuje nesmírný klid a pohoda. Pokud nejste na městské cestování a přespávání v luxusních hotelech, ale více vás láká nespoutaná příroda a stanování, máme pro vás velkou dávku inspirace.

ERICKIMBERLIN

Eric Kimberlin pochází z Washingtonu, věnuje se tradičním řemeslům, vytváří prsteny, záplaty a smaltované knoflíky - všechny inspirované tichomořskou severozápadní Amerikou. Stejný nádech mají také jeho fotky, trochu surové, chladné, ale hřejivé zároveň. Instagram plný lesů, moří a jezer je doslova lákadlem proto, půjčit si auto a objevovat každé zákoutí Severní Ameriky.

MARTINFALTEJSEK

Zmínit musíme také Martina Faltejska, mladého českého fotografa. Jeho Instagram je pro nás jedním z nejzajímavějších tuzemských profilů. Baví nás jeho tajemné lesy, melancholické autoportréty i zamlžené pohledy do krajin. Pro více dobrodružného cestování a zajímavých krajin určitě navštivte i jeho blog. Každá z destinací, kterou navštívil, vás tak bude lákat o to víc!

SCOTTCBAKKEN

Scott Bakken je podnikatel pocházející z kanadského Calgary. To, že se věnuje také fotografování, je vidět i na jeho Instagramu, který je opravdu vizuální pastvou pro oči. Hory, skály, lesy a jezera snad nikdy nevypadaly víc lákavě. Velmi nás baví jeho ucelené spojení fotek, které se nesou především v jemných tónech. Všechny jsou krásně prosvětlené a doslova si říkají o to, sbalit si věci a vyrazit vstříc dobrodružství.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram