Inspirativní modelka Winnie Harlow

Inspirativní modelka Winnie Harlow

Půvabná, a přesto osobností silná modelka pocházející z Toronta, má mnohé co říct. Nejenom o svém zevnějšku.

Nekonvenční cesta vstříc své kariéře odstartovala u Winnie Harlow zejména v okamžiku, kdy ji na Instagramu objevila Tyra Banks. Winnie se zapojila nejenom do módních týdnů, ale také do módního průmyslu jako takového.

Harlow je modelkou okamžiku i skvělým vypravěčem. „Můj příběh je vidět na mém těle,“ řekla o svém handicapu, který ji ze začátku v kampaních značek Desigual, Sprite či Swarovski přinesl slávu, ona se ho však snaží překonat. Nemoc zvaná vitiligo je velmi vzácná. Má ji jen asi 2 % populace a trpěl ji například zpěvák Michael Jackson.

Harlow si ráda vychutná čas, který může strávit doma. Ráda vaří guláš z hovězí oháňky a má smysl pro módu. Se svou nemocí se pere již od dětství, které bylo o to složitější. Harlow se však naučila pohledy lidí nevnímat a ztotožnila se s tím, že ztráta kožního pigmentu patří k jejímu životu. „Jsem jen člověk. Mám stejný mozek jako vy. Pod kůží mám stejnou kostru jako vy. Není to tak vážné,“ svěřila se časopisu ELLE modelka, která je mnoha lidem inspirací.

Její mantrou je citát: Sebedůvěra nevylučuje nejistotu a nejistota neznamená, že si nejste jistí. Winnie Harlow by ve svém životě nejvíce ocenila to, aby ji lidé přestali hodnotit podle jejího vzhledu, ale podle toho, jaká skutečně je. Podívejte se, jak ji to v různých kampaních sluší….

ellecanada.com, instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram