Instax SHARE Printer SP‐1 pro chytré mobilní telefony již brzy v prodeji!

Instax SHARE Printer SP‐1 pro chytré mobilní telefony již brzy v prodeji!

Instax share printer SP-1 - je určen na trh pro uživatele chytrých mobilních telefonů, kteří chtějí rozšířit své možnosti práce s tímto telefonem, jako fotografickým přístrojem.

S instax SHARE SP-1 si užijete mnohem více zábavy. Využijte nové možnosti fotografie spojené s mobilními telefony. Mějte fotky sebe a svých přátel ihned v ruce. Buďte součástí (r)evoluce.

Jedinečnost istax SHARE SP-1 se skrývá v možnosti snadného a rychlého tisku instantních fotografií ze snímků pořízených chytrými mobilními telefony.

Pomocí vlastní stažené aplikace je možno bezdrátově odeslat snímky z chytrého telefonu do tiskárny instax SHARE SP-1 a jednoduchým způsobem je okamžitě vytisknout ve formátu instax. Aplikace nabízí různé funkce, jako je např. zvětšení/zmenšení snímku a použití černobílého/sépiového filtru.

K dispozici jsou rovněž různé šablony, díky nimž je tisk fotografií zábavnější. Šablona Real Time, která na fotografii vytiskne datum/čas, místo, počasí, teplotu a vlhkost, vytváří jedinečný originální exemplář každého snímku. Šablona Limited Edition označí každý tisk pořadovým číslem jako limitovanou edici, takže vaše vzpomínky na milované osoby budou ještě vzácnější. Šablona SNS vytiskne obrázky nahrané na sociální sítě (SNS) včetně profilové fotografie a počtu „lajků“.

Instax SHARE aplikace je bezplatně dostupná, jak v iOS App Store, tak i v obchodě Google play.
Do aplikace byly přidány i tři nové vzory, které můžete využít při tisknutí fotografií. Jedná se o vzory přání – Vše nejlepší, Krásné narozeniny a Vše nej ke dni matek.

Tyto šablony pro tisk budou nadále rozšiřovány a to v závislosti na ročním období a svátcích. Společnost Fujifilm má v plánu dále rozšiřovat také řadu atraktivních funkcí fotoaparátů instax i této tiskárny.

Instax share printer bude dostupný od příštího týdne, jeho cena byla stanovena na 4 490,00 Kč a prodávat se bude v:

Centru FotoŠkoda                         Megapixelu
Vodičkova 37, Praha 1                   Komunardů 42, Praha 7

Analogue                                      Polagraph
Vlašská 357/10, Praha 1               Husinecká 14, Praha 3

Zdroj: fujifilm.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram