Interiérová inspirace: Doma u Caroline Sieber

Interiérová inspirace: Doma u Caroline Sieber

Dům stylistky Caroline Sieber je důkazem, že spousta barev a vzorů ještě nemusí nutně znamenat kýč. Vydejte se s námi do londýnského Notting Hillu a inspirujte se perfektními kombinacemi zelené, modré a růžové.

Caroline Sieber se sice narodila a vyrostla v rakouské Vídni, ale domov má tato stylistka v Londýně. Tady se z ní také stala jedna z britských módních ikon, kdy si jí začal všímat módní průmysl a nejeden návrhář z ní udělal svou múzu. Sieber je nejvíce spojována s módními domy Chanel a Louis Vuitton. Před třemi lety se provdala za Fritze von Westenholze. Svatba se konala v Rakousku a byla to jedna z těch událostí vysoké společnosti. Nemůžeme se pak divit, že jejich domov ve čtvrti Notting Hill vypadá jako krásný sen.

Caroline a Fritz se nebáli široké palety barev a jejich jemnější i výraznější odstíny perfektně nakombinovali. Převládají různé odstíny růžové, zelené a modré, ze vzorů pak květiny a stromy. Caroline zdědila vkus po matce, Fritz zase po svém otci, který svou velkolepou kariéru odstartoval prodejem starobylého nábytku. K tomu všemu má Fritz vystudované dějiny umění a architekturu. Lepší kombinaci genů a vzdělání si člověk při zařizování interiéru svého domu nemůže přát.

Nejznámější klientkou Caroline Sieber je herečka Emma Watson, v současné době o nic menší módní ikona než Caroline, která jí pomohla zbavit se image šprtky z Harryho Pottera a zazářit na každé společenské události, na níž se Emma objevila. Pro Caroline se Emma Watson stala tou nejlepší reklamou v módním průmyslu. Reklamou jejího dobrého vkusu je teď i vlastní dům.

Se samotným designem a kombinováním si Caroline nedělala příliš velkou hlavu: ,,Měla jsem silnou představu o tom, co jsem chtěla. Nebála jsem se tolik toho, že udělám chyby, protože tohle jsem vytvářela pro nás. Tak jsme sáhli po bláznivých barvách a hodně vzorech."

Foto: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram