Iris Van Herpen rozsvítil molo na pařížském Couture Fashion Weeku

Iris Van Herpen rozsvítil molo na pařížském Couture Fashion Weeku

Couture fashion week toho letos opět nabídl tolik, že se nestačí kochat jednou galerií za druhou. Irin Van Herpen v této skvostné formě nebyla pozadu.

Pařížský Couture week nabízí vždy nádhernou podívanou pro milovníky módy a luxusu.Ovšem nizozemská designérka Iris Van Herpen tento zážitek pozvedla o laťku výš, a to v momentě, kdy se na mole začala procházet její futuristická umělecká díla, která rozhodně stála za pozornost nejen tamních účastníků.

Kolekce byla inspirována nebeskými mapami, vesmírem a astrologií. Návrhářka vplula do futuristické doby a použila pro svou módní show i 3D tiskárnu, díky které vyrobila nevšední šperky na obličej. Ovšem tyto technologie mladé návrhářky nejsou neznámé, Iris k precizním modelům často používá vyspělé lasery nebo již zmíněný 3D tisk. 

Pokud vám ale extravagance brání v zalíbení některých z modelů, zkuste si odmyslet výrazné prvky. Ty ovšem na taková významná mola patří a na červených kobercích vynikají. Inspirace z nové jarní kolekce však přímo překypuje a stojí za obdiv. I za ten váš.

 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram