Iva Kubelková a Táňa Kuchařová hrají v Národním

Iva Kubelková a Táňa Kuchařová hrají v Národním

Naše přední tváře modelingu se společně s baletkami z Labutího jezera a dalšími modelkami, tvářemi legendární české kosmetiky Dermacol, postavily na jeviště Národního divadla.

Stalo se tak v rámci padesátiletého výročí značky a naše MISS si na prknech Národního divadla dokonce zahrály krátkou “divadelní hru“ určenou pro rozsáhlé publikum, nevyjímaje kamery a fotoaparáty.

Celodenní natáčení v historických prostorách dalo mimo jiné vzniknout i reklamnímu spotu, z něhož sálá krása žen, která se snoubí s kvalitní českou kosmetikou, ale také velmi důležité poselství!

Jednu z rolí si zde střihla i ViceMiss 2015 Karolína Mališová, ale hlavními tvářemi zůstávají právě TaťánaIvou, které zde společně za mohutného potlesku všech diváků Národního divadla předávají zakladatelce značky Olze Knoblochové jubilejní diamantový prsten.

Režie: F. A. Brabec

Ten přitom není určen pouze zakladatelce značky, ale i svým zákaznicím, kterým jej společnost Dermacol chce věnovat v rámci unikátní soutěže. „Slavíme důležité jubileum, a proto jsme pro své zákaznice připravili soutěž o padesát diamantových prstenů, které jsme nechali vyrobit pouze pro tuto příležitost. Na výrobu každého z nich bylo použito 33 diamantů, které jsou zasazeny do růžového zlata,“  řekla Věra Komárová, spolumajitelka značky o prstenech, které nebude mít na světě nikdo jiný, než právě oněch padesát výherkyň a zakladatelka Olga Knoblochová.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram