Ivanka Trump ruší svou módní značku

Ivanka Trump ruší svou módní značku

Konec oděvního impéria. Ivanka Trump pověsila podníkání na hřebík.

Po více jak desetiletém působení v módním průmyslu se rozhodla Ivanka Trump, dcera amerického prezidenta, tuto cestu ukončit a dále se věnovat pouze práci v Bílém domě.

Ačkoli se formálně oddělila od každodenního řízení společnosti již začátkem roku 2017, kdy se stala poradkyní svého otce, stále si ovšem udržovala vlastnictví prostřednictvím důvěry, nad kterou dohlížel její švagr Josh Kushner a švagrová Nicole Meyerová. Zisk jí tedy z prodeje plynul dál.

Po zvolení Donalda Trumpa prezidentem Spojených státu v listopadu 2016 uvedl New York Times, že značce Ivanka Trump Marks LLC. raketově vzlétl nárůst prodeje oproti roku 2015. Ovšem po prezidentských volbách se čísla otočila a celá společnost se tak potýkala s opačnými výsledky.

Důvodem ukončení je údajný střet zájmů, který byl vyvolán jejím postavením v Bílém domě. Po necelých dvou letech ve Washingtonu její podnikání končí. „Toto rozhodnutí je jediným spravedlivým výsledkem pro můj tým a partnery,“ řekla Ivanka v rozhovoru pro časopis Journal.

townandcountrymag.com; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram