Jak elegantně nosit batohy?

Jak elegantně nosit batohy?

Nosíte do školy nebo práce hodně věcí a bolí vás už z těžké kabelky záda? Podívejte se, jak se nosí batohy. Budete vypadat stylově a elegantně!

Batohy jsou velmi praktické, protože se do nich vejde spousta věcí a nemusíte vše nosit v kabelce, ze které vás bolí ramena a záda.Důležité je, neudělat chybu a nepořídit si batoh, ve kterém byste vypadala jako na druhém stupni základní školy. Batohy se zvířaty a reklamní batohy raději přenechte někomu jinému. Pokud nenosíte do práce nebo do školy notebook, zvolte malý batoh, který je zároveň stylový a praktický, protože budete mít naprosto volné ruce.

Existuje spousta stylových značek, které vám zajistí hezký a zároveň velice pohodlný model. Doporučujeme do batohu trochu zainvestovat a nakupovat u značek, které se výrobou batohů zabývají. Pokud ho nesháníte jen jako doplněk, ale plánujete v něm nosit i notebook, zaměřte se hlavně na kvalitu! Není dobré je kupovat v obchodech s oblečením, které mají jen designové, podivně levné batohy, protože nejspíš nebudou moc kvalitní a moc vám nevydrží, ale hlavně nedoporučujeme z důvodu zdraví. Je důležité, aby batoh měl zádovou výztuž!

Zároveň se vyhněte batohům, které by si pořídil teenager. Hodně barevných vzorů vypadá až moc mladistvě a k vaší pracovní pozici by se nemusel hodit. Pořiďte si batoh v klasických barvách, které se snadno kombinují. Pokud máte ráda extravaganci a chcete takový batoh, který upoutá pozornost, můžete sáhnout po zlatém nebo stříbrném. V teplejších ročních obdobích se bude na sluníčku hezky třpytit a blýskat, což rozhodně pozornost upoutá!

Nejelegantnější variantou je koženkový batoh, který vypadá velmi vksuně a můžete ho sladit klidně i s podpatky. Zároveň je mnoho typů batohů, které se dají nosit i jako kabelka, takže pokud máte cestu do práce delší, noste batoh na zádech a až půjdete do kanceláře, neste batoh jako kabelku!

Možností, jak nosit batohy je spousta. Kožené vaky jsou elegantní, ale ne moc prostorné. Nevejde se do nich velký notebook, proto je vhodný spíše na drobnosti a lehké věci. Méně elegantní, ale stylové batohy můžete pořídit v aktovkovém střihu, které připomínají trochu styl hipsterů, ale jsou pohodlné a dají se ladit s koženou bundou nebo podpatky! Vždy ale myslete na to, že čím více minimalismu, tím více elegance! 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram