Jak kombinovat hodinky? Tady jsou naše tipy!

Jak kombinovat hodinky? Tady jsou naše tipy!

Hodinky buď milujete a nedáte bez nich ránu nebo je nenosíte a nechybí vám. Těm prvním poradíme, jak je kombinovat, abyste na ně upoutaly pozornost a těm druhým? Ty naladíme, aby si nějaké pořídili!

Hodinky se kdysi nosily, aby lidé věděli, kolik je hodin. Dnes není vyjimkou, že potkáte člověka s hodinkami na ruce, které buď nefungují, nebo si všimnete, že se dotyčný na čas dívá na displej mobilu. Proč? Protože hodinky jsou především obrovským módním doplňkem. A když vás přestane bavit nudný kožený černý pásek, měli byste vědět, že existují desítky jiných odstínů a i materiálů, ze který se hodinky vyrábějí.

    

Vínové a růžové odstíny nemusí nutně symbolizovat panenky od Matelu. Vínová je velice elegantní odstín, a i když hodinky v její barvě nebudete nutně vždy ladit s lodičkami, vypadá to skvěle!

 


Zlatý náramek Vero Moda 169 Kč ; Hedvábný šátek Pepe jeans 799 Kč ; Kalhoty s.Oliver 1359 kč ; HODINKY Komono 2 090 Kč ; Košile Vero Moda 549 Kč ; Lodičky Baťa 3 599 Kč

Pro minimalisty tělem i duší se k černým i bílým monochromatickým outfitům hodí také naprosto jednoduché hodinky. Skvěle budou vypadat ve spojení s tenkým stříbrným náramkem nebo kovově šedým lakem na nehtech. Protože co je důležité si u kombinování hodinek zapamatovat je fakt, že nejen oblečení, ale i doplňky, makeup a lak na nehtech jsou velmi důležitou součástí!

  

My jsme je dali dohromady tak, aby potěšily minimalisty a příznivce sportovního i elegantního stylu. Kombinace boyfriend džínů + podpatků + psaníčka je perfektní.

 


Psaníčko Matt&Nat 1 469 Kč ; Boyfriend džíny VILA 699 Kč ; Hodinky Olivia Burton 2 775 Kč ; Kotníkové kozačky s.Oliver 2 099 Kč ; Cardigan Vero Moda 749 Kč

TIPY na kombinování ve zkratce:

1   Máte stříbrné hodinky? Přidejte zlaté náramky. (Platí to i naopak!)

2   Hodinky jsou univerzální,ale vždy by se měly hodit alespoň ke dvěma prvkům outfitu.

3   Na úzkém zápěstí vypadají dobře velké i malé ciferníky. Na silnějším už jen ty velké.

  

Zlatá, hnědá, karamelová, bronzová a hořčicová. Barvy podzimu, jara i léta. A nejlépe vypadají dohromady. 


Černé šaty Dorothy Perkins 699 Kč ; Náramek Vero Moda 229 Kč ; Hodinky Danish Design 3 980 Kč ; Kozačky Baťa 2 799 Kč ; Hořčicové pončo ONLY 479 Kč

zoot.cz ;  24time.czbibloo.cz ; answear.cz ; bata.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram