Jak na francouzský styl v kuchyni

Jak na francouzský styl v kuchyni

Francouzský styl se zabydluje v čím dál, tím více kuchyních. Naprosto tomu rozumíme, protože je vintage, světový a z bytu a domu dělá domov. 

Pomalu více a více kuchyňských linek a jídelních stolů ovládají tištěné černé nápisy a plechové nádobí. Kousky, které se nám zdají být více na ozdobu a ranní sobotní fotky na Instagram než na normální vaření a dennodenní používání. Možná to je tak trochu pravda. Ale používat se rozhodně dají a nejsou z papíru, takže se nemusíte bát, že konvice na čaj neudrží horkou vodu a miska nesnese škrábání nerezové lžičky. Aktuální kolekce Butlers ve francouzském stylu vydrží běžné používání a zároveň zajistí příval liků na sociálních sítích. Jmenuje se La Grande Brasserie, což v překladu znamená Velká pivnice a o správném výběru názvu by se vzhledem ke stylu asi dalo polemizovat, ale o kvalitě, stylu a provedení nikoli.  

  
Čajová konvice 399 Kč ; Miska 179 Kč ; Konvička na mléko 149 Kč

Kolekce se skládá ze tří hlavních pastelových tónů - jemné růžové, nebesky modré a lehké žluté. Můžete si domů pořídit od každé barvy nějaký kousek a mít následně duhový stůl, nebo se rozhodnout pro jednu a prozářit s ní obyčejné nádobí. Kromě misek, konviček na mléko a čajových konvic máte v kolekci k dispozici ještě klasické plecháčky na pití, prostírání, ubrousky, talíře a vintage kávovary. A pokud se vám malá růžová konvička nehodí, protože byste ji na mléko nevyužila, dá se použít jako ozdobný obal na květináč na bylinky na kuchyňský parapet. Tuhle kolekci prostě musíte mít! 

butlers.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram