Jak na perfektní plážové vlny snadno a rychle

Jak na perfektní plážové vlny snadno a rychle

K létu plážové vlny ve vlasech jednoznačně patří. Ne vždy se nám chce trávit s jejich přípravou hromadu času. Proto vám přinášíme čtyři tipy, jak na vlny snadno a rychle…

Zamotat a vyžehlit

Nejrychlejší varianta zabere jen pár minut. Potřebujete na ní žehličku na vlasy a mořskou sůl. Na suché vlasy nastříkejte mořskou sůl, vlasy si rozdělte na dvě poloviny, z každé z nich vytvořte dva prameny, které do sebe zamotáte a žehličkou na vlasy je perfektně vyžehlíte. To stejné opakujete na druhé půlce vlasů. Po rozmotání máte perfektní plážové vlny. Pro výraznější vlny rozdělte vlasy v základu na čtyři části a z každé vytvořte dva prameny spletené do sebe.

zdroj: pinterest.com

Kulma základ úspěchu

Rychle a efektivně vlasy navlníte i pomocí klasické kulaté kulmy. Vlasy si rozdělíte na několik pramenů a namotáte je zvenku na kulmu od temene hlavy. Nezdržujte se vkládáním vlasů do kulmy a namotáním odspodu. jednak si ušetříte čas a jednak vám na konci nevznikne nevzhledné zalomení vlasů od kulmy. Nebojte se namotat větší prameny vlasů, urychlíte si tak práci, jediné co potřebujete, je skutečně kvalitní kulma.

zdroj: pinterest.com

Vlny i na krátké vlasy

Získat efekt tzv. plážových vln na krátkých vlasech může být náročnější, než u dlouhých kadeří. Není to však nemožné. Pokud si nechcete splétat copy a spát v nich celou noc, pomozte si kulmou na vlasy. Vložte do ní vlasy těsně u kořínků a postupně pomalu posouvejte po celé délce pramenů dolů tím, že je budete systematicky namotávat. Znamená to, že celý pramen nenamotáte na kulmu naráz, ale postupně ho tímto způsobem skrze kulmu protočíte. Vzniknou tak lehké a svěží vlnky.

zdroj: pinterest.com

 

Trojkulma, jako malý zázrak

Perfektních vln bez větší námahy dosáhnete i díky trojkulmě, do které vložíte pramen vlasů a jen posouváte od shora dolů po celé jeho délce. Výsledek je raz dva hotový, navíc skutečně perfektní.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram