Jak na velikonoční lakování nehtů

Jak na velikonoční lakování nehtů

Abyste se do velikonoční nálady hodila o něco dříve a více, zkuste si nalakovat zábavně i nehty. A možná to udělejte až po té, co upečete beránka. Ať se z toho můžete déle radovat. 

Pokud holdujete upraveným a nalakovaným nehtům, pak jsou většinou nutností, která během vaší péče o ruce nesmí chybět. Většina žen upřednostňuje čistý design, který je o precizním nalakování jednoho odstínu. Je to klasika, která se velice cení. Před barevnými a veselými svátky je ale prostor pro to, trochu se pobavit a na ukazováčky si nakreslit třeba velikonoční zajíčky! Jelikož jsou to ale vzory, které si vyžadují hodně praxe, připravili jsme se pro vás tipy na velikonoční lakování, které zvládnete sama. Zkuste si třeba barevný lak pokrýt pravidelnými (pokud se to povede) puntíky nebo proužky. A klidně je kombinujte dohromady, i to totiž vypadá báječně.

 

Kropenaté nehty nás zaujaly snad ze všeho nejvíce. Na šikovnost jsou úplně nejsnazší, horší to je s pomůckami, které na to potřebujete. Protože nejlépe tento design vypadá, když máte každý nehet jinak barevný v podkladu a dále potřebujete starý kartáček na zuby, černý lak a matný topcoat. Po nalakování hlavní barvy si odlijte trochu černého laku, namočte v něm starý kartáček a na papír si nejdříve zkuste, jestli dělá flíčky takové, jaké si přejete. Pokud ano, hurá na zdobení nehtů a jako fixátor místo lesklého tentokrát použijte matný vrchní lak. 

 

Ve své podstatě je hlavní základ v tom, že jarní nehty nemají být jednobarevné. A dva odstíny se dají skoro ještě také považovat za nudu. Co nejvíce barev je hlavní bod, který všechny naše tipy na velikonoční lakování spojuje. Proto se nebojte hravých a luxusních kombinací. Příkladem je třeba pastelově růžová s bílou a stříbrnou. A nebo se pusťte rovnou do něčeho výraznějšího - purpurová se zelenou ve spojení na fotce níže jsou perfektní volbou na velikonoční dny!

 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram