Jak naplánovat svatbu během těhotenství?

Jak naplánovat svatbu během těhotenství?

Přítel vás požádal o roku a vy jste zjistila, že jste těhotná? Nebo vás naopak požádal o ruku právě proto, že jste těhotná?

Ať je to tak nebo tak, tak byste rozhodně neměla panikařit, protože ani velké bříško vám nezkazí ten nejkrásnější den v životě. 

 

Svatba patří mezi ty nejkrásnější zážitky, které si pamatujete celý život. Pokud si tedy chcete svou vysněnou pohádku splnit, potřebujete na to čas, kdy promyslíte veškeré potřebné detaily.

Naplánujte si datum

Měla byste se co nejrychleji rozhodnout, v jaké fázi těhotenství chcete ve svůj svatební den být a dle toho ji naplánovat. Můžete se vdávat s menším nenápadným bříškem, ale také s pořádným balonem. V prvních měsících vás mohou potrápit ranní nevolnosti a únava. V druhém trimestru bude vidět, že jste těhotná, ale budete se cítit mnohem lépe. Vlasy mohou zhoustnout a pokožka bude krásně zářivá. Nevýhodou je, že se vám může těžce chodit.

Najděte si své pomocníky

Rozhodně vše neplánujte sama, zapojte družičky, rodinu či snoubence.

 

Vyberte si ty správné šaty

 

První otázkou, kterou řeší nevěsta, jsou svatební šaty. Každá chce totiž vypadat dokonale. I těhotenské šaty bývají krásné, a proto se nemusíte ničeho obávat. Vzhledem k tomu, že v těhotenství navštěvujete často toaletu, tak je zapotřebí na to myslet i ve svůj velký den. Pořiďte si tedy takové šaty, které budou krásné, příjemné a volné.

Připravte časový harmonogram

Je lepší si připravit časový harmonogram, protože budete vědět, co, kdy a v kolik budete mít a nebudete se stresovat. Vždy když budete nějak unavená, můžete si dát na chvilku pauzu a odpočinout si.

 

Dbejte na to, abyste měla dostatek jídla a pití

Těhotné nevěsty musí dodržovat pitný režim a také dbát na dostatek příjmu jídla. Nemůžete vynechat snídani jen proto, že jste nervózní. Hezky pěkně se najezte a celý den u sebe mějte vodu.  Nezapomeňte, že jste těhotná!

Myslete na sebe i u oltáře

Všichni už jsme viděli nějaké ty mdloby u oltáře, ale to se vám stát nemusí. V náporu tolika emocí se vám může udělat zle, a právě proto si nechte k oltáři připravit židličku, o kterou se případně můžete opřít nebo si klidně i sednout.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram