Jak naučit muže žehlit

Jak naučit muže žehlit

A je to vůbec možné, přimět muže k tak nelibé činnosti, které tak může vnímat i nejedna žena?

„Zlato, neviděla jsi tu světle modrou košili, nutně bych ji totiž potřeboval na zítřejší jednání? A víš ty co, možná by se k ní skvěle hodily i ty velbloudí kalhoty, které jsem zahlédl na sušáku.“ Známe to snad všichni, podobnými dotazy totiž bombardujeme své drahé polovičky dnes a denně, ale ne vždy jsme vyslyšeni.

„Co jsem sakra řekl špatně, ptám se? Vždyť jsem chtěl vyžehlit jen jednu pitomou košili a k tomu jeden pár nohavic!“

 

Vše. Ono je to totiž ve skutečnosti trochu jinak, než se zdá pánové. Obraz toho, jak naše milovaná postává u žehlicího prkna, od něhož doslova hltá další, teprve 850. díl své oblíbené mýdlové opery, jejíž reklamní breaky trpělivě přečkává se sklenkou vína v ruce, může být někdy až matoucí. Zatímco nám se zdá být vše v pořádku, to oblíbené žehlení, v reálu až tak oblíbené vlastně vůbec není. Popravdě většina žen jej nesnáší podobně jako my (a to jsme ho ani nezakusili), proto si dlouhé chvíle trávené nad rodinným textilem zpříjemňuje alespoň tou sklenkou dobrého Chardonnay, a přitom přihlíží mnohdy bezduché konverzaci linoucí se z reproduktorů televizoru.

Seznamte se, FoldiMate

Ovšem pozor, protože vychytávka (někdo jí bude nazývat dalším krámem do domácnosti, my však revolučním spotřebičem) představena během letošní CES 2018 v Las Vegas, nejenže zamezí zbytečným třecím plochám, které téma žehlení běžně vyvolává, ale hlavně upoutá pozornost nás mužů, a kdo ví, možná i zbytku celé rodiny.

 

S FoldiMate, jak jej jeho stvořitelé nazývají, totiž žehlení už nemohlo být snazší. Jedná se o samoobslužné žehlicí zařízení (robot) o velikosti asi tak běžné domácí vinotéky, které žehlí za vás a ještě navíc perfektně nažehlené prádlo skládá do úhledného komínku. Vše přitom netrvá víc než několik málo sekund. O nesporných kvalitách FoldiMate se sami přesvědčte v následujícím videu, které hovoří za vše.