Jak nikdy nenosit skinny džíny!

Jak nikdy nenosit skinny džíny!

Sice se poslední dobou spíše polemizuje, zda jsou vůbec skinny džíny ještě v kurzu, ale nám je jasné, že je většina žen stále nosí. Tak alespoň poradíme, s čím je nekombinovat!

X OBEPNUTÝ TOP

Proč jsme (a mnoho dalších fashion lidí) proti párování obepnutých džínů s obepnutým topem, je docela zřejmé. Vždy bohatě stačí jen jeden kousek na tělo, není třeba odhalovat vše najednou. Proto považujeme skinny za super příležitost pro oblékání nejrůznějších oversized triček, topů a svetrů. Dokonalý kontrast.

X BASIC TRIKO

I přesto, že klasické modré džíny a obyčejné bílé nebo jinak jednobarevné triko je pro mnoho žen oblíbeným outfitem, doporučujeme spíše nošení zajímavějších vršků. Zkoušeli jste třeba někdy navrstvit přes skinny podzimní šaty? Ne každé tak budou vypadat dobře (a ne každému typu postavy slušet), ale zkusit se to vyplatí... 

X SNEAKERS

Byť donedávna byly běžecké a tréninkové tenisky mezi top obuví, kterou si modelky i světové módní blogerky obouvaly, tento hit pomalu upadá. Sportovní tenisky si k džínům ještě klidně obujte, typu sneakers se ale vyvarujte. Dobrý dojem s nimi rozhodně nezanecháte.  

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram