Jak nosit vínovou?

Jak nosit vínovou?

Nejpůvabnější barva podzimu a zimy se na hlavní příčky módních trendů vrací pravidelně. Je třeba se bát vínové kůže nebo all burgundy outfitu?

Všechno vínové? 

All black outfit je naprosto běžný a to z většiny i pro lidi, kteří neví, že má jejich styl oblékání vlastní název.Monochromatický outfit ve vínové však může působit nedůvěryhodně. Není té barvy pak trochu příliš? Není. Pokud víte, jak ji správně obléknout. Jednoduchou volbu představují vínové šaty, díky nim all burgundy outfit získáte hned. Bát se však nemusíte ani kombinace roláku a sukně do pasu nebo koženkových kalhot a huňatého svetru. Pokud si zvolíte hlavní oblečení ve vínové, rozhodněte se pro neutrální barvu doplňků - béžová či černá neuškodí.

Kožená sukně a křivák 

Vínové odstíny na povrchu eko kůže nebo kůže přírodní vypadají senzačně. Pokud se vínové nemůžete nabažit, nákup kožené vínové bundičky vám zajistí její časté oblékání. Skvěle ve vínové vypadají pouzdrové sukně, doplňte je basic tričkem a teniskami nebo lodičkami. My jednoduše hlasujeme pro vínovou kůži! Trendy, ženská a chic. A co víc chtít?

Doplňte to vínovou

Konzervativním typům poslouží odstín vínové na doplňcích. Od čepic, šál a rukavic až po vysoké mušketýrky nebo kabelky. Vínové na doplňcích se není důvod bát už vůbec. K teplým zimním lookům v černé i k denimu se vínová hodí, splyne svou tlumeností, ale dodá barvu i šmrnc.

Hnědá, béžová, camel, khaki i baby pink

A když nechcete nosit vínovou jen k černé, co že vlastně za jiné barvy můžete kombinovat dohromady? Rozhodně tmavě modrou, khaki nebo odstín camel. Všechny tři zmíněné barvy spadají pod typické podzimní a částečně i zemité odstíny. Jsou vlastně z jedné palety, takže k sobě perfektně padnou. Vínová se však (možná trochu s podivem) kamarádí také s baby pink. Pokud vám tedy světle růžová sluší nebo jste si ji oblíbila, když ji zkombinujete s vínovou, můžete ji nosit i na podzim. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram