Jak probíhá soustředění České Miss 2017 na Slovensku?

Jak probíhá soustředění České Miss 2017 na Slovensku?

Program finalistek České Miss v rámci jejich soustředění ve Vysokých Tatrách je opravdu nabitý. Vyzkoušely si vaření se šéfkuchařem a fotily plavky na sněhu. 

Finalistky, které se snaží získat titul Česká Miss 2017, se intenzivně připravují ve Vysokých Tatrách a každý den je pro ně přichystaný bohatý program. Jejich den začíná rozcvičkou 6:15 pod vedením Martina Ditmara a moderátora Petra Říbala. Dívky jsou vedeny ke zdravému životnímu stylu a s tím souvisí i několikadenní dohled výživových poradkyň a spolupráce s odborníky. Mimo jiné s nimi tráví na soustředění čas i Simona Krainová, která jim jako zkušená modelka radila při focení v průběhu soustředění i během připravených workshopů. V rámci pobytu byl pro dívky připraven i program v kuchyni, kde si mohly vyzkoušet profi vaření pod dohledem uznávaného Michelinského šéfkuchaře Gabo Kocáka, který vařil třeba i Cameron Diaz. Ten na lekci vaření naplánoval flambování steaků.

Kromě vaření čekalo na dívky také venkovní focení už od brzkých ranních hodin: "Focení bylo náročné, především proto, že se vstávalo poměrně brzy ráno, od šesti hodin už dívky líčil zkušený tým vizážistek z Make-Up Institute, v osm vyrážely připraveny na svah a focení bylo naplánováno na celý den na různých místech Skalnatého plesa. Venku mrzlo a hustá mlha chvílemi i zkomplikovala focení, ale početný a zkušený tým si s tím poradil a i finalistky byly šikovné. Bylo vidět, že to sice pro ně byl adrenalin, ale užívaly si to,“ okomentovala náročné focení Eva Čerešňáková. Stylista Filip Vaněk dodal, že dívky jsou pěkné a mají potenciál, ale aby se v reálném světě modelingu opravdu uplatnily, musejí na sobě ještě hodně zamakat. 

Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram