Jak sbalit holku na oblečení a jde to vůbec?

Jak sbalit holku na oblečení a jde to vůbec?

Někdy se může zdát, že muži, kteří jsou stylově oblečeni, mají balení žen snazší. Nevíme sice, zda je to v přímé úměře s oblečením, ale jsme si jisti, že vliv dobrý vkus se stylem má. A ne zrovna malý. 

Ženy milují dobře oblečené muže. Kvalitně oblečené muže. Vkusně oblečené muže. Milují muže. Ale to je neopravňuje k tomu, nedbat na svůj vzhled. Nejde jen o čisté oblečení a nemixování několika vzorů dohromady. Jde o mnohem víc. Správně oblečený muž musí vypadat upraveně, vkusně a v neposlední řadě sám sebou. Nejde totiž o to, abychom všechny muže navlékly do drahých tmavě modrých obleků nebo obepnutých triček. Bohatě nám postačí, když každý muž bude mít svůj styl, kterého se bude držet. Protože ne každému sedne černé sako a polobotky, bílé triko a maskáče nebo ohrnuté džíny a bomber. Jen je dobré si ujasnit, v čem se cítíte. A hlavně nekombinovat to všechno dohromady. Když jeden den půjdete na rande jako elegán, podruhé ve street stylu a potřetí jako kluk od vedle v ošoupaných teniskách, rozhodně neuděláte dobrý dojem. Pávě naopak.  

Pravdou je, že jen hezké oblečení a dobrý vkus vám další rande nezajistí. Mohou vám ale dopomoci k vyvolání dojmu, že máte styl, což ženy ve většině případů ocení. Zaručeně zapůsobí čisté a nové boty, tím rozumějte především nesešlapané, nepoškrábané, nevyšusovaná a jinak nepoškozenou obuv. Podřadné už pak je, jestli se jedná o tenisky, sportovní obuv nebo semišové polobotky. Dobrý dojem zanechávají především detaily - tedy žádný odřený pásek, pomačkané triko nebo načáchlá bunda po víkendovém mejdanu. Ostatně vůně je jednou z nejpodstatnějších vzpomínek, která po schůzce v ženě zůstává a také jedna z prvních věcí, které si všimne. Svým způsobem by se tak dalo říci, že i správný výběr parfému (ne moc silný, sladký ani mentolový) je nedílnou součástí dobrého outfitu.

Pokud se některá část vašeho outfitu náhodou nepovede přesně podle představ, třeba vám to u žen projde i tak. Už jenom proto, že jste muž.  

pinterest.com ; iamgalla.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram