Jak se kombinují kožené bundy v zimě

Jak se kombinují kožené bundy v zimě

Kožené bundy jsou jedním z nejoblíbenějších kousků, které se dají nosit téměř celý rok. Jak je kombinovat, abychom je na zimu nemusely odkládat do krabice?

Kožené bundy jsou jedním z největších evergreenů a dnes už absolutně základním kouskem snad každého šatníku. Vsadíme se, že doma určitě jednu či dvě vlastníte. Pravdou ale zůstává, že kožené bundy jsou spíš jarní a podzimní záležitostí. Pokud svou oblíbenou nechcete na několik měsíců zastrčit do skříně, máme pro vás několik tipů, jak ji unosit i v chladných měsících. No a klidně jich můžete zkusit více najednou, nebo klidně všechny! Co tedy dělat s koženou bundou v zimě, kdy je počasí spíš na ty teplejší věci? 

Vrstvení s teplejšími kousky

Pokud nemáte bundu vypasovanou úplně na tělo, bude kombinování docela snadné. Pod svou koženou bundu můžete obléct huňatý oversized svetr nebo mikinu. Pokud byste chtěly docílit něčeho méně jednotvárného, zkuste pod svetr navrstvit třeba ještě košili. Zpestřit to můžete tím, že zvolíte zcela odlišnou délku, než je zbytek kousků.

Pod kabát

Vrstvení je krásná věc a tak si s ním můžete vyhrát trochu víc. Nemusíte dávat kousky jen pod bundu, ale i na. Pokud se bojíte, že se budete cítit stísněně, sáhněte po oversized kabátu se spadlými rameny, ve kterém vás zaručeně nic tahat nebude. Stejně dobře vypadají i kombinace s krátkým kožichem (zde můžete experimentovat, co se barev a vorů týká), pokud bude o trochu tepleji, tak můžete sáhnout po trench coatu.

S velkou šálou

Jistě, mnoho lidí se na velké dekové šály dívá posměšně. My na nich nic tak komického nevidíme, ba naopak! Jde především o vyvážení siluety, takže dávejte pozor, abyste nevypadaly jako eskymačky. Šálu pak můžete kombinovat různými způsoby. Klasicky ji omotat kolem krku nebo přehodit přes koženou bundu a přepásat páskem. Takže vytvoříte jakousi iluzi ponča.

Zimní varianta

Pokud jste přeci jen zastánci opravdového pohodlí a nechcete riskovat, že vás překvapí zima, můžete se poohlédnout po nějaké zimní variantě. V posledních sezónách jsou populární letecké bundy s kožíškem, které se dají snadno kombinovat v podstatě se vším. Můžete je tedy obléct k šatům a podpatkům nebo obléct džíny a biker boots. Rozhodnutí je na vás.

fashionrunwayblog.com, wheretoget.com, coolurstyle.com,
tinachic.com, covetandacquire.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram