Jak se nalíčit na Halloween?

Jak se nalíčit na Halloween?

Nejstrašidelnější noc v roce se kvapem blíží! Za co půjdete vy? 

Strašidelný svátek

Každým rokem se vynoří nejrůznější trendy i v maskách, líčení a tématech, a to i na Halloween. U nás se obdobný svátek slaví jinak, a to jako Svátek zesnulých, ale Halloween jsem vtrhl z Ameriky a těší se velké oblibě. Tematické i klasické večírky jsou důvodem k netradičnímu líčení, které mnohdy opravdu vystraší k smrti! Mezi dýněmi se rodí spousta hrůzy i zábavy! I tento rok podléhá svátek zemřelých vybraným populárním trendům. Na asociálních sítích jsou k vidění mnohé nápadité styly, techniky i hrůzostrašné masky, nebo naopak roztomilá strašidýlka. To vše se dá vytvořit doma před zrcadlem. Zde je výběr z toho nejlepšího pro tento rok. 

Komiksové postavy

Skvělým a snadno uskutečnitelným nápadem jsou komiksoví hrdinové. Nosí se klasické komiksové hrdinové z 60. let, vytvořit se dají mnohem jednodušeji, než to vypadá! Bílé nebo červené tečky po celém obličeji dodají celkovému vzhledu grafický rozměr.

Hororová čarodějnice

Velmi strašidelně vypadají dokonale nalíčené čarodějnice se symboly z desky pro vyvolávání duchů. Spolu se skoro 3D třetím okem jsou jako vystřižené ze současného hororového filmu. Kontaktní čočky přidávají na uvěřitelnosti!

Zrádná víla

Roztomile, ale přesto poněkud neklidně vypadají sladké víly laděné do různých barev. Rozkošné, líbezné a sladké nadpozemské bytosti však mají v sobě něco nebezpečného, zrazujícího a odstrašujícího. Podklad musí být bílý, aby vynikla výrazná srdíčka, pihy nebo hvězdičky. Vražedná laskavost přímo čiší z tohoto vzhledu!

Pohádkové bestie

Známe je všichni: zlou královnu, zhrzenou princeznu, ledovou krásku atd. Proč se také nenalíčit jako podivný jednorožec? Pohádky s tou temnou stránkou, mohou být také svým způsobem opět strašidelné. Je třeba dbát na dokonale ladící doplňky a přesnost při líčení. Barevné kombinace musí být mistrovským dílem! 

Hrůzný klaun

Klauni byli a budou nekonečnou studnicí inspirace, ale tento je opravdu strašlivý! Postačí paletka barev na face painting-malování obličeje pro děti a vyhrát si se štětečkem. Opticky to působí šokujícím dojmem!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram