Jak se nosí basic trika

Jak se nosí basic trika

Basic trička vlastní v šatníku snad každá žena. Nevíte si ale rady, jak se nosí a k čemu se hodí? My vám to povíme!

Zakasané v sukni 

V jednoduchosti je krása, a to platí i u triček. Najděte si správný střih, který vám vyhovuje, a pořiďte si sukni s vysokým pasem. Pokud ji už máte a neumíte ji nosit, můžete si vzít basic tričko, které vám leží ve skříni a zakasejte ho do sukně. K takovéto kombinaci si můžete vzít ať už tenisky, tak boty na podpatku. Je jedno, jakou délku sukně zvolíte, hodí se totiž k jakékoliv!

Džíny s vysokým pasem

Samozřejmě jsme zvyklí na to, že se k džínům trička nosí, ale vyzkoušejte trika nosit trochu jinak. Zakasejte ho celé nebo klidně jen přední část trička. Postavte se před zrcadlo a vyzkoušejte obě varianty, jak s možností na obrázku, tak s tričkem volně oblečeným. Okamžitě uvidíte rozdíl a váš outfit se rázem z obyčejného stane stylovějším.

Dlouhý kabát nebo cardigan

V těchto zimních dnech se může oblečení i vrstvit. Nejdůležitější je sice být v teple, ale to, že je zima, neznamená, že se nemůžete oblékat stylově. Brzy přijde jaro a basic trička budou mít šanci se ukázat. Vezměte si kabát, který si necháte rozepnutý a nechte tričko pouze vykukovat.

Sako nebo křivák

S křivákem vypadá basic tričko naprosto stylově. Můžete ho s ním sladit a vzít si lodičky stejné barvy nebo tenisky. Nebojte se, doplnit ho si šátkem nebo kloboukem. Ke křiváku nebude vůbec špatné, když si pořídíte tričko s vtipným nebo motivačním nápisem či potiskem.

Džínová bunda

Džínová bunda je sama o sobě super kouskem, proto můžete svůj outfit doplnit stylovým tričkem. Na trhu jich je velká spousta a nyní se můžete odvázat. Pokud se vám nelíbí možnost trička v kalhotách, klidně jej zavažte vepředu na uzel nebo si udělejte uzel na boku.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram