Jak se nosí kožené kalhoty

Jak se nosí kožené kalhoty

Koženým kalhotám začíná sezóna. Přichází zima. Jak je nosit a na co si dát pozor? 

Kožené kalhoty si už v minulé sezóně získaly oblibu. Nejdříve se v nich vyžívaly mladé rebelky, později nabraly i serióznější podobu. Během letošní zimy si kožené kalhoty můžete dovolit v jakémkoli věku a věřte, že nemusíte mít ani 50 kilo, abyste je mohla zařadit do svého šatníku. Pamatujte pouze na to, že pokud nemáte úplně vytvarovaný zadeček a stehna, oblékněte přes ně třeba delší kardigan. Byť používáme slovo kožené, ve většině případů máme na mysli kalhoty vyráběné z koženky. Jednak jsou samozřejmě dostupnější po finanční stránce a jednak od pravé kůže na oblečení už se dávno začalo ustupovat. 

  
Černé rozšířené kalhoty Dorothy Perkins 1 091 Kč ; Koženkové legíny VILA 1 269 Kč ; Koženkové kalhoty Vero Moda 1 129 Kč

Kožené kalhoty vypadají ideálně k pleteninám. Huňatý svetr je v zimě jejich nejlepším přítelem. Kontrast hrubého a hladkého a lesklého materiálu totiž vykouzlí perfektní souhru. Pozor ovšem na obuv, kterou si k nim vybíráte. V suchých dnech klidně obujte barevně neutrální tenisky, až ale přituhne a bude sněžit nebo pršet, vhodnou obuví jsou určitě kotníkové kozačky. Nejlépe samozřejmě na podpatku, ale pokud z praktických důvodů volíte rovnou podrážku, i ta se s koženkovými kalhotami snese. Určitě s koženými kalhotami experimentujte - vrstvěte na ně různé vršky a vyhýbejte se dalšímu použití kůže. 

Zima koženým kalhotám patří! 

pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram