Jak se nosí mikiny s elegantními kousky

Jak se nosí mikiny s elegantními kousky

Že se mikiny k elegantnímu outfitu nehodí? Připravili jsme pro vás článek, který vám dokáže, že i mikina se dá kombinovat s elegantními kousky 

V módě se v posledních letech překonává několik tabu. Do lodiček nosíme ponožky, ukazujeme části našeho spodního prádla a k elegantním outfitům nosíme tenisky. Právě poslední zmíněná věc přinesla do módy svěží vánek a ukázala nám, jak propojit street wear a elegantní prvky dohromady. Postupně se začaly přebírat další sportovní prvky a tak dnes potkáváme na ulici ženy ve velkých péřovkách kombinovanými s lodičkami, v oblecích doplněné o sportovní podprsenky, ale taky mikinách s různými elegantními kousky.

Oblek a mikina? Proč ne!

Na této kombinaci nás baví velmi výrazný kontrast. Oblek, jako jeden z nejelegantnějších módních prvků, spojený s normální či oversized mikinou a kapucí. Je už na vás, čím outfit doplníte, můžete si obout tenisky, mokasíny, lodičky ale i biker boots!

Se sukní

Kombinování mikiny se sukní je také celkem zajímavé. Máme k dispozici různé tvary a střihy, se kterými můžeme vytvořit nespočet odlišných outfitů. Pohrát si také můžete s kontrastními materiály (samozřejmě platí, čím kontrastnější, tím lepší), takže klidně sáhněte po měkké oversized mikině a flitrové sukni. Ačkoliv se jedná o kombinace, které volají spíš po trochu teplejším počasí, neznamená to, že jsou nám v zimě zapovězené. Holé nohy zahalíme do silonek nebo punčoch, místo sandálků obujeme lodičky a přes mikinu hodíme ještě jednu teplejší vrstvu.

Vrstvíme s elegantním kabátem

Jedním z nejjednodušších, avšak neméně účinným kombinováním mikiny, je vrstvení s kabátem. Můžete zvolit naprosto minimalistický kabát a doplnit ho barevnou výraznou mikinou, nebo vytvořit například čistý jednobarevný základ s elegantními kalhotami a doplnit ho výraznou bundou či kabátem. Naprosto ideální do chladných měsíců, kdy si chcete dát na chvíli pauzu od svetrů.

 

pinterest.com, wheretoget.com, whowhatwear.com, fashiongum.com, popsugar.com, kenzas.se

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram