Jak se nosí sukně

Jak se nosí sukně

Milujete sukně a lámete si hlavu, jak je v tomto počasí nosit? Připravili jsme si pro vás pár tipů jak na to!

Midi sukně

Midi sukně jsou výbornou volbou na zimu. Neodhalí vám zbytečně moc kůže, a přesto jsou velice ženské. Nosí vysoko v pase se zastrčeným ať už tričkem, tílkem nebo svetrem. Zvýrazňují pas a mnohdy schovají to, co by schované být mělo. Barev se nebojte, ale opatrně s horním dílem, abyste nebyla barevná jako papoušek. Boty volte sportovní nebo na podpatku. V tomto období je dobré si brát k těmto sukním dlouhé kabáty.

Stříbrné sukně

Stříbrné sukně jsou sice výrazné, ale jsou také lehké na kombinování, protože k nim není nutno vymýšlet nic dalšího. Seženete je v různých délkách i střizích. Kombinovat je můžete klidně do elegantního stylu, ale přece jen v ležérním stylu vypadají božsky. K takovým sukním volte bílé tenisky a zastrkejte do nich šedý nebo bílý svetr. Pokud není moc velká zima, hodí se k nim kožená bunda.

Mini sukně 

Mini sukně můžete nosit nejen v létě ale i v zimě! Stačí si vzít zateplené silonky nebo teplé punčochy a máte vystaráno. Pokud tápete, jakou zvolit, nebojte se obléci klidně flitrový nebo áčkový kousek. K flitrovým sukním se hodí spíše než barevné černé silonky. Do sukně opět zastrčte tlustý svetr, ale pozor, ať vám nedělá bouli v oblasti břicha! Na nohu obujte černé chelsea nebo vysoké kozačky, které vám schovají stehna i lýtka a nebude vám zima.

Kostkovaný vzor

Kostkovaný vzor je letos vysoce trendy, proto ho vyzkoušejte i na sukni. Není špatný na jakémkoliv střihu sukně, takže je úplně jedno, jakou sukni zvolíte. Opět platí, že je lepší volit jemnější kombinace. Také se k němu perfektně hodí svetry v neutrálních barvách.

Pouzdrové sukně

K pouzdrovým sukním volte volnější vršek. Dodá to outfitu ležérní vzhled a bude to pro vás pohodlnější. Perfektně se k nim hodí sportovní boty. Nebojte se do nich zakasat pánskou košili nebo volnější halenku. V těchto chladných dnech se k nim hodí nejvíce pončo nebo kožená bunda.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram