Jak se nosí výrazné a barevné kabelky

Jak se nosí výrazné a barevné kabelky

Máte doma výraznou kabelku, ale nevíte jak jí kombinovat? Máme pro vás pár tipů, se kterými určitě zazáříte.

Kabelky jsou jednou z věcí, na kterých si mnoho žen zakládá. Zřejmě každá z nás má doma kabelky různých tvarů, barev a materiálů. Mezi nimi většinou nechybí černé či barevné psaníčko, nějaké menší cross body tašky, větší kabelka, která pobere vše potřebné, batoh, pevná kožená kabelka a popřípadě aktovka do práce. Hodně z nás má také nějakou svoji vysněnou kabelku, na kterou šetří několik let, no a hodně z nás má pak doma i takovou kabelku, kterou nemá s čím kombinovat, nebo se jí bojí nosit. Všechno se dá kombinovat, jen musíte vědět, jak na to. Máme pro vás několik tipů, které můžete vyzkoušet.

Jednoduchý outfit

Nejjednodušší způsob, jak výraznou kabelku nosit, je s naprosto jednoduchým outfitem. Je na vás, jestli zvolíte jednobarevný outfit v neutrálních barvách nebo vůči kabelce kontrastní barvu, vedle určitě nešlápnete. Nemusíte však vyrazit jen v jedné barvě, k výrazné kabelce (i té elegantní) můžete také bez obav obléct džíny, které doplníte jednoduchým trikem, svetříkem nebo košilí. Obujete jednobarevné boty a můžete vyrazit. Je už jen na vaší fantazii, jestli půjdete sportovně s teniskami, nebo elegantně v podpatcích. 

Míchejte vzory a barvy

Pokud se nebojíte barevných kombinací a míchání vzorů, jděte do toho po hlavě. Svojí kabelku doplňte nějakým stejně výrazným kouskem. Můžete si obléct například stejně barevný kabát nebo podobně vzorovanou košili, nebo se naopak pustit do absolutních kontrastů. Noste puntíky k proužkům, kytičky ke čtvercům, modrou k růžové a nebo všechno dohromady. 

Kombinujte s výraznými botami

Kombinováním s výraznými botami rozhodně nemáme na mysli, abyste hledaly stejně barevné nebo stejně vzorované boty!! Naopak. Zkuste se kouknout po botách, které jsou výrazné, ale s kabelkou toho nemají příliš společného. Pokud máte například bordovou chlupatou kabelku, obujte k ní modré podpatky zdobené kamínky, perlami a flitry. Dohromady tak vytvoří zajímavý kontrast. Zbytek outfitu může být úplně jednoduchý, aby neodváděl pozornost od toho podstatného.

Za nás mají výrazné a barevné kabelky jedno velké ano!

pinterest.com, stylecaster.com, theurbanspotter.com,
wheretoget.com, fabulousmuses.net

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram