Jak se obléct na promoci?

Jak se obléct na promoci?

Čeká vás po prázdninách promoce a vy přemýšlíte, co si na ni obléct, abyste si za dvacet let neříkala, proboha, co to je za hadry? Oblečte se příjemně, pohodlně a stylově. Víte, co je výhodou? Že v dnešní době se už nemusí dodržovat žádná přísná pravidla a vy máte skoro naprosto volnou ruku.

Proč říkáme skoro? Je to jednoduché. Přeci jen se jedná o velkou událost a vypadat  jako šlápota nebo hastroš se nejen nehodí, ale ani vy si to nepřejete. Co je tedy přijatelné a co není? Jaké šaty jsou příliš? Můžete nosit něco, v čem budete na fotografii přímo vynikat? Ano můžete.

Jako vždy jsme tu pro vás, abychom vám v tomhle těžkém výběru pomohli a poradili, abyste vypadala neodolatelně.

Potisk, potisk a potisk

Tento vzhled nám jasně říká, že vypadáte stylově, módně ale zároveň také elegantně. Jak vidíte, nemusíte se vůbec bát kombinovat vzory, protože když dobře vyberete, výsledek je výborný. 

Volné krátké kalhoty

V poslední době jeden z nejoblíbenějších trendů, které můžete v ulicích spatřit. Pokud jste si toho však nevšimla a nevíte, že se takové kalhoty nosí, tak zbystřete. Jsou totiž ideální na vaši promoci. Kalhoty poté jen doplňte lehkou a jemnou košilí. 

Květinové midi šaty

Samozřejmě i midi šaty patří v poslední době mezi ty nejoblíbenější kousky a není se čemu divit. Jsou pohodlné, krásné a romantické. Večer si přes ně můžete hodit třeba koženou nebo džínovou bundičku a párty může začít.

Minimalismus

Ne každý miluje extravagantní nebo bláznivou módu, a právě pro ty z vás zde máme oblíbený minimalismus. Neutrální tóny ovládnou váš outfit a vy budete jemná a nijak extra výrazná. V jednoduchosti je však krása.

Nebuďme tak vážní

No ano, už jsme vám to říkali několikrát a řekneme vám to znovu. Neexistuje skoro žádná událost, kam by se pyžamový kostýmek nehodil. Buďte odlišná, jiná a zajímavá. 

Něco růžového?

Náš velký favorit, který se možná stane i tím vaším. Růžová je v kurzu a vy jste si ji jistě zamilovala stejně jako my, tak proč toho nevyužít? Na promoci oblečte růžovou koženou sukni v áčkovém tvaru a doplňte ji jednoduchou bílou košilí. A nádhera je na světě.

Vyrazte do obchodu, uvolněte se, užijte si hezký den a dejte si kávu.

www.pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram