Jak se obléct na rande? Rady pro pány!

Jak se obléct na rande? Rady pro pány!

Nejen žena musí na rande vypadat neodolatelně. Na vzhledu záleží i u vás, mužích. Šaty dělají člověka je známé a také velmi trefné přísloví. Proto je při výběru outfitu velmi důležité být opatrný a pozorný.

Vánoce za námi, večírky před námi. Především oslavy ve jménu nového roku. Kdo ví, třeba zrovna na těchto párty vám někdo padne do oka, slovo dá slovo a budete potřebovat poradit, co si vzít na rande. No tedy... Pojďme na to.

Vedle gentlemanského vychování si s sebou muž na rande musí vzít lehce promyšlený, nenucený outfit. Pokud tedy chce udělat dojem. A my myslíme, že chce. Co tedy vyhrabat v šatníku a sladit, abyste měl větší úspěch? Vždy ale především buďte sami sebou!

 

Košile

Nic není pěknějšího než klasická formální košile na mužích. Rande přece jen není obyčejná schůzka, proto si lehký módní projev důležitosti zaslouží. Pánům všeho druhu černá či bílá košile velmi sluší, záleží na vhodném výběru střihu. Avšak nemusí být tolik nastrojená, někdy udělají větší parádu například ohrnuté rukávy nebo rozeplý horní knoflík.

Svetr

Pokud košilím moc nefandíte a jste spíš sportovnější typ, zkuste slušivý, ležérnější svetr. Typů svetrů je samozřejmě mnoho. Od kardiganů, přes pulovry až ke svetrům se zipem. Volte klasické barvy, vyhněte se oranžové a zapomeňte na mikiny! Taky dbejte na typ rande, pokud jdete do kina, kde budete sedět několik desítek minut, nechte šedivý svetr nebo košili raději doma. Šedivý vršek je pro upocené koláče jako bílé plátno pro malíře!

Džíny

I přes formálnější vršek, džíny jsou vhodným typem kalhot! Ovšem pokud nejdete do divadla nebo na operu. Na večeři v košili, v cardiganu a v džínách... tím nemůžete nic zkazit, spíše naopak!
I zde však je možné šlápnut vedle. Roztrhané, děravé nebo celkově přehnané omotivované kalhoty se prostě na rande nehodí.

Kalhoty

Klasika nad klasiku. Pokud doma máte černé, tmavě modré nebo například šedivé kalhoty jednoduchého střihu, nebojte si zvolit právě je. Dávejte však pozor na celkový soulad celého vybraného oblečení.

Doplňky

A pár rad nakonec.

Nosíte rádi kabelu nebo malou taštičku přes rameno? Nechte ji raději doma...

Pokud nosíte hodinky a ladí vám k outfitu, neváhejte si je obléct.

A nejlepším doplňkem je krásná, přitažlivá vůně. Tím ženu okouzlíte bez jakýchkoliv slov hned na začátku! ...Tak hodně stěstí pánové.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram