Jak se obléct na svatbu?

Jak se obléct na svatbu?

Chystáte se na svatbu a nevíte, co si obléct? Pokud nemáte v pozvánce určený žádný dresscode, existují pravidla, kterých se musíte držet. Nechcete přeci zastínit nevěstu. Nebo ano? Pojďme se na to podívat.

Chcete vypadat hezky, i když to není váš velký den? To je samozřejmost. My jsme si pro vás připravili pár tipů jak na to. Hlavní je být hezká, ale ne moc. Nevěsta přeci musí být nejhezčí. 

Bezpečné šaty

Pokud se snažíte sestavit perfektní outfit z kalhot, topu a saka, ale chcete být oblečena na lehko, vsaďte na šaty, které vám nic neodhalí. Přidejte k tomu podpatky, rtěnku a dokonalá kombinace na je světě. 

Nic extra krátkého

Není to jen o respektu k nevěstě, ale také o tom, že delší šaty jsou prostě konzervativnější. Zkuste dlouhé šaty s rozparkem, které při pochodu vypadají decentně a elegantně. 

Zkuste odvážné barevné krajky

Bílá krajka nebo smetanová je tabu, protože bílou nosí přeci jen nevěsta, ale vy sáhněte po něčem barevnějším. Ale na svatební párty klidně můžete zkusit něco odvážnějšího, jako třeba flitry a různé vrstvení.

Je v pořádku nosit černou

Moderní doba zavedla spoustu úžasných změn, jako třeba nosit černou i na svatbu. Černá sice dříve byla na svatbu tabu, ale je prostě elegantní a dá se nosit i na svatby. Třeba moje maminka na svatbu oblékne černobílé šaty a víte co? Je to nádhera. 

Nezapomeňte na malou kabelku

Své osobní věci chcete mít určitě při sobě a je to pochopitelné. Sáhněte po malé kabelce nebo psaníčku, do kterého své věci schováte. A místo velké tašky přes rameno budete vypadat decentně. 

Podpatky jsou fajn

A když zvolíte nějaké menší, můžete v nich být celý den. Není přeci nic horšího než bolavé nohy. Takže volte nižší podpatek.

Rukávy nebo vršek

chystáte se na církevní obřad? Nezapomeňte na dlouhé rukávy. Buď můžete zvolit nějaké šaty, nebo třeba sako, které vás na tu dobu zakryje. 

Líbí se vám naše inspirace?

www.pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram