Jak se obléká Alexa Chung?

Jak se obléká Alexa Chung?

Jedna z nejpopulárnějších modelek Alexa Chung je vnímaná také jako žena s výjimečným stylem. Co obléká na červený koberec a co na běžné denní nošení? 

Stále vypadá mladě, svěže a krásně, ale její věk nás trochu překvapí. Britská modelka Alexa Chung oslavila už 32. narozeniny. Kromě modelingu se věnuje také moderování, které jsme mohli sledovat v dílech Future of Fashion, vysílaných online na Youtube kanále britského Vogue. Chung je chytrá a vystupuje jako opravdová dáma.

Ve společnosti ji vídáme nejčastěji v šatech ke kolenům a v lodičkách. Alexa obléká jak renomované návrháře, tak ty začínající a spíše než tradiční anglický styl prezentuje francouzský. Jemný makeup, lehce rozcuchané kratší vlasy a žádné zbytečné podléhání módním trendům. Specifikuje ji velice rozmanitý šatník, který skýtá od vintage kousků až po modely z nejnovějších kolekcí. Na nohy obouvá lodičky do společnosti, do ulic pak spíše mokasíny, baleríny nebo sportovní tenisky. Ráda dohromady kombinuje různé styly, a právě to dělá její styl tolik obdivovaným. 

vogue.co.uk ; pinterest.com ; elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram