Jak se obléká Stella McCartney?

Jak se obléká Stella McCartney?

Jak návrhářka Stella McCartney obléká své modelky a své zákaznice, už dávno víme. Co ale nosí sama a jaký je její styl?

Stella McCartney dostala do vínku příjmení, které jí zaručilo, že se ve světě neztratí, ať už bude dělat cokoli. Dcera zpěváka Beatles Paula McCartneyho a americké muzikantky Lindy McCartney se ale nespoléhala jen na svého slavného otce a začala dělat to, co milovala od dětství nejvíc - navrhování oblečení. Traduje se, že svůj první kousek, bundu, vytvořila ve třinácti letech. Na začátku devadesátých let chodila na Central Saint Martins, ze které vycházejí ty největší světové návrhářské hvězdy a následně sbírala zkušenosti v módních domech jako Chloé nebo Karl Lagerfeld. V roce 2001 založila svou vlastní značku a díky její tvorbě už nikdo nepochybuje o tom, že jako designérka je naprosto výjimečná.

Stelle je 44 let, je vdaná, má čtyři děti - dva syny a dvě dcery a žije samozřejmě v Londýně. Její manžel Alasdhair Willis pracuje jako publicista a dostal se do žebříčku 50 nejlépe oblékaných britských mužů.

Poslední dobou Stella na společenských akcích předváděla hodně extravagantní modely, což ale bylo zapříčiněno nejspíše tím, že zrovna představovala své nové kolekce v Číně a Japonsku. Ve výrazných modelech a botách s vysokým klínem tak asijský trh bezpochyby zaujala.

Co nás ovšem baví nejvíce, je Stellin street style. Žádná pochůzka není obyčejná, Stella se perfektně obléká kdykoli vyrazí ven do ulic a nenarazíte na ni v nudném outfitu. Preferuje černou a modrou barvu a jednobarevné outfity, ale rozbíjí je strukturou a vychytávkami v podobě průstřihů, mašlí a originálních střihů. Nechybí ji ani odvaha se čas od času odvázat a sáhnout třeba po svítivě žlutém overalu. McCartney předvádí street stylovou eleganci a sofistikovanost vystřihnutou na jedničku!

zimbio.com, vogue.ru, fashionologie.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram