Jak se oblékají oblíbení instagramoví influenceři - muži?

Jak se oblékají oblíbení instagramoví influenceři - muži?

Módní hra na poli sociálních médií je čím dál vyhledávanějším tématem. Podzim a zima přináší spoustu trendy stylů. Které bychom měli následovat? Nechejte se inspirovat těmito instagramovými influencery, kteří mají co říct.

Jak se oblékat v aktuálních měsících? Mrkněte, co mají v šatníku tito oblíbení muži z Instagramu…

Igee Okafor @igeeokafor

„Obvykle nejsem někdo, kdo hledá aktuální trendy, ale co mě těší, je nový přístup ke stylingu pánského obleku,“ říká Okafor o podzimních trendech 2019 a užívá si monochromatický styl s jasnějšími barvami a odvážnějšími vzory. „V posledních letech jsem se stal velkým fanouškem maximalismu,“ definuje Okafor svůj styl.

igee_okafor.jpg

 

Brian Sacawa @hespokestyle

Tento módní influencer je propagátorem klasického oblečení pro volný čas. Momentálně si užívá semišové trendy i to, že díky luxusním tkaninám můžete vyčnívat ze stáda.


 

Marcel Floruss @marcelfloruss

„Jsem nadšený, že manšestr hraje v letošním podzimu velkou módní roli,“ svěřil se svým fanouškům Floruss. Návrháři dle jeho názoru experimentují s odvážnějšími barvami a používají manšestr nejenom pro klasické kalhoty, ale také na bundy, klobouky a další doplňky.

 

Everett Williams @everettwilliams

Tento módní influencer miluje kožené bundy ala motorkářský styl a nebojí se je na svém profilu propagovat. „Na podzim rád nosím jedinečné barvy a střihy kožených bund.“ Podzim je obdobím vrstvení, tak hurá vyzkoušet Williamsův styl.

 

Justin Livingston @Justinliv

Justin Livingston se zhlédl v ilustrovaných pleteninách, které odrážejí různé nálady a pocity. „Tyto pleteniny musí být funkční a pak neznám lepší způsob, jak ukázat svoji osobnost, než ji nosit na své hrudi.“ Neotřelý styl Justina můžete prozkoumat na jeho Instagramu.

 

Joey Zauzig @joeyzauzig

Klasický bomber je právě tím, co by vám na podzim nemělo chybět, alespoň podle Zauziga. Je zastáncem toho, že právě jeden módní kousek můžete vynosit na mnoho způsobů napříč různými měsíci. Od první světové války, kdy se bombery zapsaly coby ikonický styl pro stíhací piloty, ušel tento módní kousek pořádný kus cesty a stále zůstává na vrchních příčkách oblíbenosti.

 

Leo Chan @levitatestyle

Tento muž zastává názor, že není nad kvalitní bavlněnou bundu, semišové boty a představu perfektně stráveného víkendu. Co myslíte?

 

Eric Rutherford @mr.rutherford

Svetry na každou příležitost, nebo alespoň pořádný svetr do každého šatníku. Ideálně s rolákem. Je praktický, stylový a v živých barvách i zábavný, Eric Rutherford svetry miluje a minimálně do jara bychom na ně neměli zapomínat.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram