Jak se připravit na Silvestr 2018 aneb pár skvělých nápadů

Jak se připravit na Silvestr 2018 aneb pár skvělých nápadů

Zakončení starého roku a vítání nového jen stylově! Přinášíme vám nápady na neobyčejný večírek, jak se na něj obléct, co připravit na stůl i jakou zábavu vymyslet.

Čas nezastavíš

Populární téma na Silvestra jsou hodiny, čas, plynutí času, vzpomínání na události celého roku a očekávání do roku nového. Jednoduché papírové hodiny vypadají luxusně na prostřeném stole. Internet nabízí mnoho předloh zdarma ke stažení. Silvestrovské barvy jsou tradiční zlatá a černá, ale i bílá, která značí nové začátky. Postačí trocha zručnosti a z fádního prostřeného stolu je rázem zajímavá elegantní tabule. A hosté budou mít o čem mluvit!

 

Tajemné masky

Škrabošky se dají vyrobit za chvilku nebo také levně koupit. Jejich tajemný a vzrušující efekt je pak k nezaplacení. Dodá to večírku šmrnc. Hosté se jistě i nasmějí, když se budou snažit rozpoznat, kdo je kdo. Nezapomeňte ani na balónky, které promění všední obývací pokoj k nepoznání. Nuda na této party rozhodně nehrozí!

 

Svítící ve tmě

Mladší generace ocení zábavu, kterou nabízí neonově zářící vychytávky ve tmě. Od talířů, skleniček a svítících tyčinek přes make-up až po roztodivné doplňky. Stačí si trochu pohrát s klasickými fosforeskujícími tyčinkami. Ty obsahují speciální tekutinu, která září ve tmě. Tyčinky se přelomí nebo spojí a tekutina se aktivuje zhruba na 6 hodin. Připravte svým přátelům večer plný zábavy!

 

Jak se obléknout?

Pokud někdy byl čas obléci se do třpytivých šatů, tak je to právě na Silvestra. Flitry na šatech dodají oděvu na okázalosti, slavnostní náladě a večírkové zábavě. Třpytky na sebe pomáhají upozornit. Proto jim postačí jednoduchý střih. Ten by však měl být slušivý a měl by podpořit vaše křivky. Oblíbeným outfitem jsou tento rok široké černé nohavice a blyštivý top. Klidně sáhněte po tom nejtřpytivějším! Odstínům velí měděná, zlatá, růžová oproti klasické černé. 

 

Pohoštění

Občerstvení nemusí být jen v podobě typických jednohubek. Zkuste nové kombinace chutí nebo jednoduše naservírujte více druhů sýrů do misek nebo sklenic. Na pohled luxusní dezert je jen šlehačka, kompot a sušenky. V šampusce to působí honosně! Buďte nápadití a zkuste své přátele překvapit.

 pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram