Jak se tu vzal trend širokých kalhot?

Jak se tu vzal trend širokých kalhot?

Možná za tím stála touha po nekončícím pohodlí, možná přehlcenost obepntutými slim skinny džíny a nebo jen snaha vykročit z davu či odměnit hlavní kousky dennodenního stylu.

Široké kalhoty jsou trendem, kterému bychom hned nějraději přišili, že přišel přímo z ulic Paříže. Přesně to by totiž šik hubeným Pařížankám bylo podobné! Oblékly by své vytvarované hubené nohy do širokých kalhot... Odkud přesně ale obliba v nošení širokých kalhot přišla, není jasné. Co bychom naopak za zřejmé považovali je, že vyšla ze snahy se odlišit a trochu udělat přítrž skinny střihu. 

Široké kalhoty uvidíte nejčastěji doplněné o úzké topy, což je naprosto správně, protože jen tehdy správně vynikne jejich střih a smysl. Nemusí se jednat o typické zvonáče až ke kotníkům, mnohem více trendy jsou v roce 2016 kalhoty zkrácené nad kotníky či do poloviny lýtek. Byť je to délka jindy nenošená a módními kritiky zavrhovaná, u wide trousers je naopak žádaná. Jsou skvělou volbou na teplé měsíce, pokud nechcete zrovna obléknout sukni, protože jsou pohodlné, prodyšné a ležérní stejně jako nálada i outfity lidí v hezkém slunném počasí.
P.S.: Jestli vás nezaujaly na nošení ve městě, poté byste je měla přibalit alespoň do kufru na letní dovolenou! 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram