Jak se tvoří svatební šaty - Poslední zkouška

Jak se tvoří svatební šaty - Poslední zkouška

A jsme u poslední části. Tvorba svatebních šatů je u konce a nevěsta spokojená. Jak šaty nakonec vypadají?

Společně s návrhářkou Danielou Ettlerovou a její značkou DAYA jsme vás provedli procesem vytváření svatebních šatů. Už víte, co si máte vzít na první zkoušku, na kolik vás svatební šaty šité na míru vyjdou a jaké jsou jejich přednosti. Jak ale vypadají svatební šaty nevěsty Péti, kterou Móda.cz sledovala na zkouškách jejích šatů od Daniely?

Svatební šaty si ušly velký kus cesty. Původně vlastně ani neměly vypadat tak, jak nakonec vypadají. První zkouška slibovala úzká ramínka a rovný výstřih, horní díl ale nakonec Daniela po domluvě s nevěstou ještě měnila do véčkového střihu.

Ze tří návrhů, z kterých měla Péťa na výběr, si nakonec zvolila šaty s kytičkami po  pravém horním dílu svatebních šatů. Kytičky vyráběla Daniela Ettlerová sama, takže šaty od ní jsou tak originální, jak jen mohou být.

A jelikož se Péťa minulý víkend vdala, můžeme vám už tady u nás ukázat, jak vypadal výsledek. Daniela přesně vystihla osobnost nevěsty, jako by šaty šila s tím, že Péťu dlouho zná. V lepším střihu, materiálu a doplňcích jsme si Péťu nedovedli představit. K šatům si Petra vybrala dlouhý závoj, který doplňoval a částečně kopíroval neodepínatelnou vlečku. A během svatebního dne se stalo přesně to, na co návrháři svatebních šatů upozorňují a co je výhodu svatebních šatů šitých na míru - ať už chcete nebo ne, šaty si zašpiníte už po pár krocích. Jsou bílé, z jemných materiálů a mají vlečku, není se co divit. Navíc, pokud skutečně toužíte po původních šatech a stejně jako Péťa nemůžete vybrat ve svatebních salónech, jsou pro vás šaty od návrháře tou jedinou alternativou. My po spolupráci s ní vřele doporučujeme návrhářku Danielu Ettlerovou, která má cit pro každý malý detail a nenechá vás odejít, dokud nebudete spokojené! Tímto jí za její rady a čas strávený s námi děkujeme.

Foto: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram