Jak se v roce 2017 nosí boyfriend džíny?

Jak se v roce 2017 nosí boyfriend džíny?

Pokud existuje nějaký neočekávaný džínový trend, který jsme mohli vidět, tak jsou to opět boyfriend džíny. Samozřejmě nemůžeme říct, že nás to překvapilo. Jak se ale teď nosí?

Koneckonců boyfriend džíny jsou nadále velkým trendem a jak se zdá, jen tak se jich nezbavíme. Možná je to dobře, protože jsou alespoň volné a pohodlné. Navíc se dají skvěle kombinovat snad se vším. Způsobů, jak je nosit, je však tolik, že jsme museli vybrat pár nejlepších. Inspirací nám byly ženy, které ví, jak na to. 

Bella Hadid

Když se podíváme na Bellu Hadid, tak můžete vidět, jak skvěle umí džíny nosit. V kombinaci s jemným svetrem a botami působí opravdu stylovým dojmem a přitom velmi decentním. Když k tomu přidáte kožený batoh, tak je výsledkem ostrá hravost.

Emily Ratajkowski

Emily vytáhla všechny trumfy, když spojila tento krásný oufit. Světlé a lehké džíny v kombinaci s blůzou, kabátkem a kabelkou vypadají tak žensky a romanticky. 

Rihanna

I tahle diva ví, jak na to. Kombinace volné košile s odhalenými rameny je trendy a navíc velmi sexy, když ještě k tomu spojíte volné světlé džíny a lodičky, výsledek je elegantní, ale zároveň divoký. 

Kendall Jenner

Kdo chce ale pouze elegantní verzi, inspirujte se u Kendall Jenner, která zvýraznila své křivky pomocí upnutého body, džíny ohrnula a ukázala své kotníky v metalických lodičkách. 

Gigi Hadid

Styl modelky Gigi Hadid patří mezi naše velmi oblíbené, protože ona prostě ví, jak na to. Oblékla volné boyfriend džíny, k tomu vzala tenisky, obyčejné černé triko a stylový trenčot. Tenhle outfit se vám bude na podzim hodit. 

Který styl patří mezi vaše favority?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram