Jak si české ženy vybírají šaty?

Jak si české ženy vybírají šaty?

Hollywoodské hvězdy mají své stylisty, kteří jim navrhují na důležité události padnoucí večerní šaty a doladí kabelku, šperky a obuv. Ale co my ženy z ČR?

Také české známé osobnosti často v módě tápou a tak sáhnou po dobrém módním poradci. Ženy z lepších kruhů za první republiky měly svoji švadlenu, kdo chtěl být in, šil třeba u Hany Podolské, která byla označována za českou Coco Chanel.

Ale co my ženy dnes? Jak se máme orientovat v módě, pokud jsme navíc třeba vyrůstaly v době totality, kdy sériová výroba oděvů často potlačila jakoukoli módní kreativitu a inspiraci? Nosilo se uniformní oblečení, manšestrové kalhoty a rifle byly módním výstřelkem. Na maturitní ples se v lepším případě, pokud jsme nechtěly šaty na tuto slavnostní událost z konfekce, nechaly ušít u známé švadleny společenské šaty podle zapůjčeného zahraničního módního katalogu. Ty však přesto vypadaly jako chudé příbuzné vedle pohádkových tylových šatů, které si spolužačka dovezla od příbuzných z Ameriky.

Přesto chceme dnes na plese, na večírku nebo na koktejlové párty zapůsobit dobrým dojmem a vypadat vkusně. Nic nepřehnat, dobře sladit barvy. A tak nezbývá, než listovat módními magazíny, sledovat přehlídky, módní doporučení a nechat se inspirovat VIP osobnostmi a slavnými módními domy...

 

Nejde však o to, že bychom musely nutně nosit pouze styl diktovaný módními návrháři na aktuální sezónu. Jedná se o to, abychom dobře zkombinovaly střih šatů vzhledem k typu postavy, aby barvy outfitu působily příjemně a vyváženě, ladily k našemu typu a barvě vlasů, a konečně aby krásné plesové šaty nakonec neposlaly ke dnu špatně vybrané lodičky, kabelka či šperk . Ale kde bychom na to braly čas? Nyní máme řešení!

Vyberte si dobrý obchod s módou, který bude trendy sledovat za vás. Jedním z nich je e-shop www.Moda4U.cz - Váš specialista na módu. Tento obchod se značkovou módou nabízí vždy pouze nejnovější kolekce oděvů předních evropských návrhářů. Každý týden přidává novinky. Takže pokud si najdete pár minut času týdně a nahlédnete do nové nabídky zde, budete stále v obraze, co se právě nosí. A když si ani tak nebudete vědět rady, stačí nahlédnout do kategorie „nejprodávanější dámské oblečení“ a můžete se nechat inspirovat výběrem ostatních zákaznic.

Třešničkou na dortu a vyhledávaným sortimentem je zajisté sekce šaty APART. Tato německá módní značka obléká finalistky Miss Germany a stejné modely jako uchazečky o titul krásy si můžete nyní pořídit i vy na www.Moda4U.cz. Šaty APART si nacházejí velkou oblibu u žen i dívek pro své nadčasové střihy, eleganci a styl. Tyto šaty nepodléhají módnímu diktátu, budou vám sloužit po mnoho sezón.

 

Často se setkáváme se ženami, které na módu rezignovaly, prý kvůli svým plnějším tvarům stejně neseženou šaty. Omyl! Na www.Moda4U.cz najdete krásné společenské šaty pro plnoštíhlé, značková móda XXL také v nadměrných velikostech je zde samozřejmostí. Ženy si velmi chválí nabídku šatů SHEEGO a M.I.M., protože tyto značky mají s nadměrnými velikostmi mnohaleté zkušenosti a navrhují střihy šikovně tak, aby zakrývaly případné nedostatky postavy.

    

 

Pokud tedy ještě váháte, zda vyrazit do společnosti, protože nemáte co na sebe, tak si hned skočte nakoupit na www.Moda4U.cz. Tady nakoupíte šaty levně, na celý sortiment platí velké slevy! I přesto, že se jedná o nejnovější aktuální kolekce, pořídíte zde šaty se slevami až 80%.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram