Jak si doma vytvořit pravou vánoční atmosféru

Jak si doma vytvořit pravou vánoční atmosféru

Vánoce zaklepaly na dveře. Nadšeně je zveme dál. Aby se jim u vás líbilo, vytvořte si doma tu správnou atmosféru díky bytovým vůním. 

Provoňte si svůj domov Vánocemi. Také milujete ty chvíle, kdy se peče cukroví a vůně skořice a vanilky se rozplyne po všech místnostech? Nebo když vyzdobíte celý dům přírodním jehličím a najednou vás dostane ta jemná vůně kousku lesa? Nad ty přirozené vůně sice nic nemá, ale vánoční bytové vůně často nabízí velmi autentický zážitek, i když zrovna nepečete cukroví a stromeček máte jen umělý.Svíčky Yankee Candle vás potěší širokou škálou (nejen) vánočních vůní. Vybírat můžete mezi svíčkami několika velikostí a také vosku do aromalampy v úžasných vůních s rozkošnými jmény. Co vyhraje u vás; Sparkling Cinnamon, Iced Gingerbread, Christmas Memories nebo Winter Glow?   

Variant, jak pomocí šikovných pomocníků provonět svůj domov Vánocemi a zimou, se nabízí vícero. Kromě tradičních svíček a aromalamp můžete využít i vonné sáčky, spreje na prádlo nebo osvěžovače vzduchu. Všechny vánoční vůně se však více méně shodnou. Z první hlavní skupiny zejména červených a hnědých svíček rozpoznáte tradiční vánoční koření. Ze skupiny druhé, nejčastěji v odstínech bílé, vanilkové a bledě modré ucítíte vyprané prádlo, bavlnu nebo decentně namíchané vůně tak, že vám jednoduše budou vonět jako mrazivý víkend na chaloupce zapadané sněhem. Pokud plánujete větší nákup nebo jste se rozhodla pro dražší svíčky, jistě vás potěší Notino sleva, díky které příjemně ušetříte.

notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram