Jak si nalakovat nehty na svátky?

Jak si nalakovat nehty na svátky?

Některé designy zvládnete s trochou šikovnosti sama, jiné budou úkolem pro zručné manikérky. Vánoční hýčkání a lakování si vaše ruce po celém roce rozhodně zaslouží.

1. Třpytky to jistí na advent, Štědrý den i na Silvestra

Jakmile se řekne Vánoce, snad většina z nás si vybaví třpytky. Na vánočních ozdobách, oblečení, v makeupu i v lacích na nehty. Třpytky patří k slavnostní atmosféře naprosto neodmyslitelně a v podobě laku na nehty vytvoří velmi rychle luxusní vzhled. Pokud si netroufáte na složitější obrazce a nemáte čas chodit za manikérkou, pohrajte si se třpytkami a vaše nehty budou rázem ve vánoční náladě.

2. Světýlka na nehtech

Trochu méně okázalé, více zábavné a rozhodně zatím neobvyklé. Namalujte si na nehty světýlka! Záleží na vás, v jaké barevné kombinaci to pojmete a design není ani tak složitý. Stačí si na nehty zamotat tenkou čárou kabel a pak už jen domalovat kouličky. Lakování vám ale rozhodně zabere více času, než všechny vrstvy a barvy uschnou. 

3. Sněhuláci, ozdoby, mašličky

Vykouzlit si na miniaturním prostoru nehtů zimní krajinu, sněhuláky nebo vánoční stromečky rozhodně není sranda. Pokud jste si některý z podobných designů zamilovala, požádejte o jeho provedení zkušenou manikérku. Doporučujeme udělat každý nehet trochu jiný, aby se vám jeden design po pár dnech neokoukal.

4. Šedá se stříbrnou a bílou na zimních motivech

Některé motivy na nehtech zvládnete sama. Jiné, byť se nezdají, budou na provedení obtížnější. Proto dobře změřte své síly a design vánočního věnce nebo jiný podobný motiv si nakreslete třeba jen na jeden nehet a ostatní nalakujte jednodušeji. Obrázek tak i lépe vynikne.

5. Zlaté zdobení

Zlatá má sílu a bezpochyby patří k Vánocům. Kombinujte ji s bílou pro jemný a zimní look, s černou, chcete-li vašim nehtům dát maximum luxusu, které je jen možné. Nemusíte se bránit ani celozlatým nehtům. Pravdou však zůstává, že doplníte-li ji jiným odstínem, potom teprve může zlatá naplno vyniknout.

pinterest.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram