Jak si vybrat svou jarní kabelku?

Jak si vybrat svou jarní kabelku?

S příchodem jara rozkvétá náš šatník jasnými barvami stejně jako příroda kolem. Oživte i vy svůj outfit třeba novou jarní kabelkou v jasně zelené, tyrkysové nebo červené

Jaro je tady, zimní oblečení nadobro uložíme na dno skříně a začneme „hledat“ nové jarní kousky. Chtělo by to něco barevnějšího, vždyť šedé a černé už bylo v zimě dost. Co takhle jasně zelená připomínající jarní trávu, tyrkysově modrá nebo červená? Na takový barevný outfit si netroufáte?  Nevadí, „oživte“ svůj šatník alespoň barevnými módními doplňky a kabelkou. A jak si takovou jarní kabelku vybrat?

Nosíte-li většinou barevně nenápadné outfity nebo jste-li vysloveně fanynka černé barvy, bude se vám hodit celobarevná kabelka v jasných odstínech.  FuFu kabelky v jasných barvách váš outfit krásně rozsvítí, dolaďte si k nim barevně i šátek, nebo šperk a nikdo vás nepřehlédne.

Rády byste nějakou tu barvu do šatníku zařadily, ale bojíte se, že celobarevnou kabelku „neunosíte“? Že se Vám přeci jen nebude tolik hodit k vašemu oblečení? Vyberte si kabelku v kombinaci s černou, takovou kabelku totiž doladíte k vašemu outfitu vždy. Elegantní tvar a černá barva se vám bude hodit ke kostýmkům i šatům, lehce vintage vzhled a ozdobné nýtky se ale skvěle hodí i k riflím.

Chcete být jiná, máte ráda něco originálního? Pořiďte si kabelku netradičního tvaru – kulatá kabelka s jedním uchem do ruky a nastavitelným uchem přes rameno bude nejen zajímavá, ale i velmi praktická.

Jste spíše na klasiku? Jaro je sice o veselých a jasných barvách, ale klasická kombinace černo-bílé barvy je prostě nepřekonatelná, bude se nosit letos, příští rok i po příští… Černo-bílé kabelky jsou nadčasové a určitě se vyplatí si takovou kabelku pořídit.

Důležité je vybrat si správně vhodný tvar kabelky. Nosíte-li spoustu potřebných věcí, určitě oceníte prostornou kabelku, ale možná vám stačí jen malá kabelka na pár drobností. Správnou volbou je pořídit si kabelku s odepínatelným a délkově nastavitelným uchem, což poskytuje spoustu možností, jak kabelku nosit.

 

Myslete také na skladování kabelky, určitě je přínosem, kdy je možno kabelku dobře „skladovat“, aby vám v šatníku nezabrala moc místa, upřednostněte kabelky, které jsou prakticky skladné a můžete je i dobře zabalit třeba do kufru na dovolenou. FuFu kabelky mají vyjímatelné dno, které z vaší kabelky udělá tu nejskladnější kabelku na cesty.

Zdroj: fufu-design.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram