Jak správně vybrat pásek k šatům?

Jak správně vybrat pásek k šatům?

Kožené pásky jsou zajímavé a praktické doplňky, které navíc dodávají vašemu šatníku další dimenzi. Můžou přidat na uhlazenosti, zdůraznit pas, nebo skvěle osvěžit celkový outfit.

Podívejte se s námi, jak vybrat ten správný pásek, aby nejen ladil k šatům ale také k příležitosti. Jaké pásky se hodí do práce, na párty a k večerním šatům?

Dva nejpopulárnější typy dámských pásků jsou úzké a naopak široké pásky. Široký pásek dodává oděvu dramatický ale ultra moderní look, kdežto úzký pásek je ideální k obleku či k pouzdrovým šatům do práce.

Problémem s outfitem do práce může být jeho jednotvárnost. Pásky jsou ideálními doplňky, které si s tím poradí. K oděvům do práce se perfektně hodí velice decentní a elegantní tenké kožené pásky.

Úzký jednoduchý kožený pásek s minimalistickou sponou dodá šmrnc bez toho, aby šaty přebil.

Kožený pásek s mašlí přirozeně zdůrazní pas a vytvoří krásnou ženskou siluetu. Navíc mašle, která vypadá jako byste si ji uvázala sama, dodá ležérní nádech a ozvláštní tak i jednoduché šaty. S malým pásečkem lze dělat skutečně velké věci!

Pokud po práci jdete na párty či slavnostnější událost, skvělý způsob jak z šatů do práce udělat šaty na večer, je opepřit je zajímavým páskem. V tomto případě sáhněte po pásku, co připomíná šperk. Například po takovém, jako je vyobrazen výše, moderní, luxusní kožený pásek s nádhernou geometrickou sponou, zaujme na první pohled. Postavě dodá krásnou siluetu a oděvu potřebný doplněk. Pak už nemusíte řešit šperky a není třeba ani nijak extravagantní obuv.

Mnohokrát řešíme a sháníme perfektní doplňky, které by pozvedly naše večerní šaty k dokonalosti. Dámské pásky dokážou co jiné doplňky ne. I z neforemních šatů vytvořit nadčasové a šik kousky! Kožené pásky s 3D mašlí perfektně stáhnou pas a přidají na ženskosti, ale stále nechávají prostor k tomu, aby se přidal ještě nějaký šperk, třeba náramek či náušnice.

Další příklad je pásek s řetízkem, který je ovšem šperk sám osobě. Řetízek stříbrné barvy zdůrazňuje ženské křivky a dodává šatům nádech luxusu.

Módní pásky kontra pásky pro běžné nošení

Jak poznáte, zda je pásek módní či je určen pro běžné nošení?

Módní pásek má obvykle velkou nebo něčím zajímavou sponu. Lakovaná kůže také dodá na eleganci. Úzký pásek s minimalistickou sponou či pásky bez spon jako například ty s ležérním úvazem, jsou vhodné pro neformální styl.

Tyto vybrané pásky jsou součástí luxusní kolekce pásků značky RITORE.

Zajímalo by vás o páscích ještě něco víc? Navštivte ritore.com.

Zdroj: Ritore

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram