Jak vybrat kabát pro nadcházející zimu

Jak vybrat kabát pro nadcházející zimu

Letos v zimě se nosí oversized střihy i elegantní kabáty přepásané v pase. Oblíbené zůstávají ale také kožichy a kožené modely s teplou podšívkou, ve kterých bez úhony přečkáte i ty největší mrazy.

Čím větší, tím lepší

Přes oversized top, svetr nebo kardigan si oblékněte také kabát stejného střihu. Budete se tak cítit úžasně pohodlně a zima vás rozhodně nezaskočí. Abyste ale přesto vypadala žensky a sexy, obujte k tomuto outfitu kozačky na podpatku.

Jako v županu

I venku se můžete cítit, jako byste právě doma v teple odpočívala po relaxační koupeli. Stačí si pořídit letos velmi módní kabát se slušivým páskem místo knoflíků, nejlépe v kontrastním odstínu.

Severská inspirace

Kromě svetrů s nezaměnitelnými vzory a ušatých čepic k nám z dalekého severu přicházejí i kožené kabáty a bundy v trendy velbloudí barvě se smetanovou podšívkou.

Měkkoučké kožichy

Kožichy a kožíšky patří mezi stálice zimních sezon, letos se ale designéři opravdu nebáli experimentů a dali jim úplně nový rozměr. Vybírat tedy můžeme z mnoha zajímavých střihů i výrazných barevných provedení. Tabu už dávno nejsou ani umělé kožešiny, naopak.

Western

Divoký západ je zpět! Pokud se nechcete ani letos vzdát klasiky v podobě dlouhého černého kabátu, zkuste ho ozvlášnit třeba kovbojským kloboukem nebo vestou v pánském stylu.

Zdroj obrázků: elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram