Jak vypadá prosinec v redakci Móda.cz?

Jak vypadá prosinec v redakci Móda.cz?

Zasněžené silnice, sněhuláci na polích, červené tváře od mrazu a lidé zachumlaní do teplých kožíšků. No... přesně tak to ani letos nevypadá. Ale nám to nevadí - prosinec si v redakci Móda.cz užíváme i tak!

Péťa (šéfredaktorka)

S blížícími se Vánocemi se společně s vámi chci ohlédnout za celým rokem. Prožili jsme toho spoustu a já teď vlastně nevím, čím začít... Asi poděkováním naší redakci a celému teamu módy.cz. za skvěle odvedenou práci a věřte mi, je nás opravdu hodně. Dobře tedy. Lucka, Verča, Janča, Leona a za mužské osazenstvo je to Jiří, Radek a Petr. Bezproblémový chod našich stránek zajišťuje programátor a grafik Michal a Václav. Všem patří velké díky.

Rok 2015 nám přinesl mnoho nového a zajímavého a i častá milá setkání s lidmi, ze kterých se stali přátelé naší redakce. Tato setkávání a poznávání mě osobně hodně baví a naplňuje... Stejně tak jsem ráda, že i magazín Móda.cz podporuje různé charitativní akce a můžeme tím pomáhat. Vím, že nemůžeme zachránit celý svět a nechci, aby to znělo jako velké klišé, ale POMÁHAT druhým je přeci fajn, ať se jedná o děti tady v ČR nebo z jiných zemí nebo třeba o pejsky. Náš magazín Móda.cz pomáhá třeba tím, že zveřejníme informace, které by se měly dostat do povědomí všech lidí.

Na závěr přeji všem klidné Vánoce a do roku 2016 vstupte tou správnou nohou. S pokorou, Petra.

 

Janča

Letošní prosinec se nelišil od toho loňského. Většinu času věnovala charitativní sbírce pro psy z útulku. Pomoc pro opuštěné pejsky ji každoročně dělá na Vánoce velkou radost. V mezičase stihla nakupovat vánoční dárky, ale nejvíc ze všeho se těší na sváteční pohodu s knížkou v ruce. K přečtení ji na poličce čeká kniha o Vivienne Westwood, které se již nemůže dočkat.  
PS: Ani s kosmetikou nezahálí. Novinky od Frais Monde podstupují jejímu testování i v prosinci.

Verča

Procházky mezi stánky na vánočních trzích, horký jablečný mošt, teplý kabát z F&F a huňatá šála omotaná okolo krku. Voňavé koupele plné pěny se speciální vánoční edicí Lush a jejich kouzelné hůlky, která čaruje pěnu. Nákupy těch základních kosmetických vychytávek, kterými jsem potřebovala nahradit ty vypoužívané. (Třeba báze pod oční stíny Artdeco nebo korektor Catrice.) A plesy plné nádherných šatů, vysokých podpatků, elegantních účesů, mužů v sakách a tance. Pečení vánočních cookies, vyrábění domácích karamelek, nakupování dárků, lepení ručně zhotovených krabiček na cukroví i dárky a zkoušení nových receptů... To všechno pro mě znamená letošní prosinec. Konečně je trochu klid, čas, pohoda - přesně to Vám všem také přeji do roku 2016! 

Lucka

Ovesným kaším u Lucky už odzvonilo, teď se pro změnu neobejde bez smoothie. A bez receptů na Vánoce by to v prosinci taky nešlo. Herbář č. 2 ji koupila kamarádka a Lucka v něm teď listuje a listuje a také čerpá inspiraci k vytvoření něčeho originálního. Tak se těšíme.

Milé čtenářky a milí čtenáři, celá redakce Móda.cz Vám přeje ty nejkrásnější Vánoce, jaké si jen dokážete představit. Klidná rána s pocukrovanou vánočkou, večery u tradičních pohádek a odpoledne strávené na punčích a procházkách s přáteli. Užijte si svátky, jak jen si přejete. My Vás mezitím stále budeme zásobovat těmi nejaktuálnějšími zprávami ze světa módy.  

 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram