Jak vytvořit stylový look i během zimních měsíců

Jak vytvořit stylový look i během zimních měsíců

Každá žena se jistě dostala do situace, kdy stála před otevřenou skříní, která byla plná oblečení, ale i přesto celou situaci zhodnotila jako katastrofu. Jak i v zimě vytvořit stylový look?

Často u nás žen nastává pocit, že nemáme nic na sebe. Nejlépe pak v tu nejnevhodnější dobu, tedy ráno před odchodem do práce. V zimě se dost často tyto pocity umocní, protože přece jen je to období, kdy většina z nás sahá po tmavém oblečení nebo logicky po teplých kouscích. Začarovaný kruh.

V jedné ruce dosrkáváte ranní kávu a v druhé držíte ty krásné hedvábné šaty, které jste si pořídila na léto. Do léta ale ještě daleko. Jak tedy vytvořit stylový look i v zimních měsících? 

V podobných tápajících momentech je dobré mít vymyšlených několik outfitů, po kterých můžete ihned sáhnout. Ovšem aby každý den nebyl úplně stejný, máme pro vás trochu zimní inspirace.

Kabát

Na zimu určitě investujte do kvalitního vlněného kabátu. Pokud máte namířeno na důležitou schůzku, zvolte nějaký v decentních barvách - camel, šedá nebo černá bude ideální volbou. Jinak se nemusíte bát sáhnout po něčem odvážnějším. 

Basic

Není nic jednoduššího než sáhnout po basic kouscích, které by neměly chybět ve vašem šatníku. Na těch se dá postavit celý váš den. Padnoucí košile - nejlépe pánského střihu a vypasovaná. Košili lze zaměnit za hedvábnou blůzu. Tmavé úzké kalhoty. V zimě nejlépe vlněné. Kvalitní sako, které se vám neztratí po celý rok, takže se do něj vyplatí investovat. V základech bychom mohly samozřejmě pokračovat, ale tohle je takové rychlé trio, pokud budete ráno opět v nesnázích. 

Sukně

Pokud klesnou teploty pod bod mrazu, neznamená to, že sukně či šaty musíte ukládat na dno vašeho šatníku. Zvolte sukni v midi délce, nejlépe vlněnou. Bude vypadat skvěle s vysokými kozačkami a vy zůstanete stále v teple.

Detail

Nejen tmavé oblečení dokážou oživit ty správné doplňky - v zimě tedy nejlépe šála, klobouk nebo stylové rukavice. Nepodceňujte proto sílu detailu

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram