Jak změnit své každodenní líčení bez námahy

Jak změnit své každodenní líčení bez námahy

Móda.cz přichází s pár snadnými tipy, které vám pomohou pozměnit své každodenní líčení bez námahy i drahých kosmetických vymožeností.

1  Černé linky

Pro někoho jsou neodmyslitelnou součástí denního makeupu. A kolikrát i jeho nejvýraznější složkou. Pokud mezi ně patříte i vy, zkuste linky zítra ráno vynechat. Možná vám to ještě nikdo neřekl, ale dá se na nich vytvořit dost slušná závislost. Když to s jejich používáním přeženete, už se sama sobě nebudete líbit bez nich. Pokud naopak linky nenosíte, zkuste zajít do drogerie, jedny tekuté si koupit a cvičit jemné obkroužení horních víček. Bude to změna.

2   Tvářenka

Vsadila bych se, že je stálicí v denní rutině jen minimě českých žen. Je to ale velká škoda. Protože kolikrát právě výrazná tvářenka a řasenka bohatě stačí k půvabnému looku.

3   Barevná tužka

Pokud máte hnědé oči, jste na tom úplně nejlépe. Ale i s jinými barvami to jde. Měňte tužku na dolní linku podle aktuálního oblečení. Oblékla jste ráno modrou košili? Vybarvěte i oči do modra.

4   Rtěnka

Ženy často používají jeden či dva své oblíbené odstíny. Nic proti tomu nemáme, ale i to spadá do kategorie stereotypů. Toužíte-li po změně v líčení, vytáhněte jiný odstín. Neradíme, abyste z nude přešla na zářivou oranžovou. Ale odstín růžové byste změnit mohla. Přechod ročních období je na to celkově vhodnou chvílí. 

5   Oční stíny

Pokud je používáte, není od věci občas prostřídat teplé odstíny hnědé za studené nebo výraznější šedé kouřovky za jemně rozmazanou linku. Každá i ta sebemenší změna je totiž poznat. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram