Jaká kabelka bude vaše top na letošní jaro?

Jaká kabelka bude vaše top na letošní jaro?

Crossbody je vaší stálicí, ale ta nejoblíbenější už má své nejlepší dny za sebou? Nebo nedáte dopustit na shopper bag, které pohltí úplně vše, co je potřeba? 

Crossbody ve stylu kufříku

Malé, praktické kabelky, které jen tak přehodíte přes rameno a můžete jít, jsou v kurzu nonstop. Jaru a létu 2016 (dáme ruku do ohně za to, že i na podzim a v zimě) jasně udávají trend ty ve stylu malého kufříku. Pevný tvar, kovová spona a uvnitř dělení na několik kapes. Přesně to je typ crossbody, který byste si měla pořídit v případě, že po nějaké nové kabelce pokukujete. Doporučujeme držet se neutrálních tónů, abyste kabelku později mohla využít v zimě. 

  
Béžovo-bílo-černá kabelka Dune London 2 179 Kč ; Černá kabelka LYDC 1 689 Kč ; Šedá crossbody kabelka Pieces 689 Kč

Odlehčené shoppery

Ženy matky, manažerky nebo studentky pravděpodobně nedají ránu bez velké objemné kabely, která snese vše od náhradních plínek přes učebnice chemie. Kromě toho se tam vejde vše, co potřebujete na víkendový pobyt v jiném městě, nákup pro celou rodinu a kompletně vše, co si jen přejete v kabelce mít. Na jaro a léto si pořiďte odlehčenou variantu jak střihově, tak barevně. Jděte do neutrální béžové, starorůžové nebo šedé. 

  
Béžový shopper Mango 799 Kč ; Květovaný shopper LYDC 1 589 Kč ; Stříbrná větší kabelka Silvian Heach 2 299 Kč

zoot.cz ; answear.cz ; galantgirl.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram