Jaká vůně si vás získá na jaře? BVLGARI Omnia Paraiba

Jaká vůně si vás získá na jaře? BVLGARI Omnia Paraiba

BULGARI otevírá novou kapitolu své slavné kolekce vůní OMNIA, jež je psána v duchu brazilské krásy a exotických tónů. Nyní i vy můžete vlastnit kousek tropického ráje!

Nová vůně OMNIA PARAIBA vás dámy provede od ústí Amazonky po vodopády Iguacu, přes pláže v Riu a naleziště drahých kamenů v Minas Gerais, až po severovýchodní část Brazílie. Půvabnou, divokou a magickou přírodní scenérii skutečného tropického ráje vám zprostředkuje pomocí sytých barev i vášnivé energie.

Flakón ikonického tvaru charakteristického pro všechny vůně OMNIA reprezentuje výjimečný designový kousek, jenž v sobě ukrývá dokonale ženskou vůni dobrodružné povahy, jejíž úvod se nese ve znamení lehkosti a bezstarostné nálady. Vůně se otevírá svěžími citrusovými tóny, jakých bylo dosaženo kombinací jiskřivého likéru curaçao s příchutí hořkých pomerančů a plně rozvitých květů maracuji.

Srdcem OMNIA PARAIBA je ohnivá vášeň vyjádřená prostřednictvím bohaté nóty krémové gardénie s květinově exotickým nádechem mučenky, která celé kompozici dodává téměř nekonečnou hloubku.

V základu se zrychluje rytmus ve znamení smyslnosti a hřejivých tónů. Nadčasovost vetiveru doplňuje delikátnost kakaových bobů, které připomínají dotek horkého brazilského slunce na zlatavé či čokoládové pleti místních krásek.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram