Jaké čepice frčí na letošní zimu

Jaké čepice frčí na letošní zimu

Je čas nasadit čepici, ať jste hezky v teple. Jaké jsou trendy na letošní zimu? I s čepicí vám to může slušet. Zima je v plném proudu, tak nemrzněte a riskněte i zničení účesu. Nebojte, existují i stylové kousky, které si určitě zamilujete.

Kdo tvrdí, že je potřeba zimní období přečkat někde v teple a uvnitř? Se správnými doplňky vám bude skvěle. Klasické černé a bílé kousky, které se hodí prostě vždy a všude. Vybírejte i barevné čepice, ať vás nikdo nepřehlédne v davu. V zimních radovánkách sáhněte raději po funkčních materiálech, které nepropustí chlad. Když venku mrzne nebo fouká, tak se čepice do nepohody vždycky hodí.

Bambule je klasika

Říkáte si, že bambule nosí jen malé děti? Omyl! Čepice s bambulí jsou skvělou klasikou, která oživí váš každodenní outfit. Nebojte se barev a trochu experimentujte. Existují také čepice, kde můžete bambuli libovolně oddělat a opět ji nasadit, až se vám zamane.

Boho kousky

Čepice v bohémském stylu jsou ty, které vypadají trochu jako oversize. Když se vám nepovedou nasadit, budete vypadat jako Šmoulinka, ale pokud máte oválný nebo srdcový tvar obličeje, tak jásejte. Vám tyto čepice sednou jako ušité na míru. S touto volbou určitě nesáhnete vedle, a navíc budete v naprostém pohodlí.

Francouzský baret

Nemáte rády čepice, ale chcete mít hlavu v teple? Pak je dobrou a zároveň i stylovou alternativou baret. Vypadá vždy elegantně a hodí se ke všem dlouhým kabátům, chlupatým vestičkám, svetrům i kozačkám. Jsou na výběr klasické francouzské barety nebo odvážnější s kšiltem. Jakým dáváte přednost vy?

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram